Mostrant els resultats de 1 a 10 de 80

18-10-2017 Ajudes IVACE a la digitalització de pimes i creació de startups tecnològiques

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE, ha convocat ajudes per a la digitalització dels processos productius de les pime (Programa DIGITALITZA) i per a la creació d'empreses de base tecnològica (Programa CREATEC)

El Programa DIGITALITZA té un pressupost de 4,1 milions d'euros i recolza projectes de fins a 80.000 euros de cost sobre implantació de sistemes d'informació basats en models web 2.0 , de control de processos productius, sistemes de captura de dades, manteniment preventiu, automatització, i sensorització associats a producte, servei i procés o sistemes de planificació de recursos empresarials, de logística interna i externa.

Aquestes ajudes ténen com a objectiu que les empreses obtinguen productes de major qualitat, processos més eficients i de menor cost, que tinguen major flexibilitat en la cadena de valor i aconseguir una major especialització de les nostres empreses del sector TIC que actuaran com a socis tecnològics de les indústries per al salt al 4.0.

En aquest sentit la directora general de l´IVACE, Julia Company, ha anunciat que el conseller Rafa Climent presentarà la setmana vinent el Pla Agenda Indústria 4.0 de la Comunitat Valenciana que lidera l´IVACE “i amb el qual anem a traçar el full de ruta per a aconseguir que totes les empreses de la Comunitat aposten per la digitalització”.

L'ajuda que l´IVACE destina a través del programa CREATEC a la creació d'empreses de base tecnològica ascendeix a 1,5 milions d'euros i recolza la contractació de serveis d´I+D, de personal investigador i tècnic, així com la compra de béns d'equip en les PIME de base tecnològica de la Comunitat.

Presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds per al programa DIGITALITZA comença el19 d'octubre fins al 29 de novembre. Per al Programa CREATEC s'inicia el 19 d'octubre fins al 30 de novembre.

+info CREATEC: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=17084&version=amp 

+info DIGITALITZA: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18401&version=amp

18-10-2017 S'amplia l'import màxim i termini per demanar les ajudes del programa d’ocupació amb suport en empreses del mercat ordinari de treball

El DOGV de 28 de setembre publica la convocatòria de les ajudes per a 2017, amb periode elegible de realització fins al 30 de setembre de 2018.

Al DOGV de 25 d’octubre de 2016, es va publicar l’Ordre 21/2016, de 20 d’octubre, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions destinades al programa d’ocupació amb suport en empreses del mercat ordinari de trebal

L'import màxim subvencionable serà de 80.000 euros (ampliat per Resolució publicada al DOGV de 18/10), amb 500 euros al mes per cada persona amb diversitat funcional atesa els 6 primers mesos, baixant l'import mensual fins als 75 euros/mes/persona per a les mensualitats 19 a 24 del projecte.

El termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils a comptar des del 19 d'octubre de 2017

+info: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18924&version=amp

18-10-2017 Taller gratuït en Ontinyent sobre com traure profit d’internet al comerç detallista

Un taller gratuït sobre com traure profit d’internet als comerços reprendrà el proper dimecres 18 d’octubre les activitats de dinamització del “Soterrani de les Idees” l’espai de formació i treball en comú (“coworking”) creat per l’Ajuntament d’Ontinyent per fomentar l’emprendedurisme a la ciutat. Es tracta d’una acció formativa organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i impartida per personal de Divalterra.

Aquesta acció formativa, dirigida a establiments del sector del comerç detallista, té com a objectiu fer arribar a les empreses de dimensions més reduïdes informació sobre la importància de tenir presència online, així com les claus per traure el màxim profit d’internet per al seu negoci amb ferramentes gratuïtes o de costos mínims. La presentació, amb un format de ponència i una durada aproximada de 90 minuts, analitza amb un llenguatge clar i senzill les conclusions de les principals dades estadístiques i estudis especialitzats relacionats amb l’ús d’internet a les xicotetes i mitjanes empreses del sector comercial, així com els nous hàbits de consum de la clientela.

Finalment, per a aquelles empreses que estiguen plantejant-se donar el salt no sols a la presència online sinó també a la venda a través d’internet dels seus productes i serveis, es donen a conèixer les diverses possibilitats existents per a poder obrir un nou canal de venda amb resultats adaptats a les exigències de la clientela i mínimes despeses operatives.

L’activitat tindrà lloc dimecres 18 d’octubre de 15:30 a 17:00 hores, i la inscripció gratuïta es pot realitzar al correu electrònic adl.ontinyent@cv.gva.es  indicant el nom de l'establiment, tipus d'activitat, NIF de l'empresa o del titular, persona que assistirà i telèfon de contacte. El Coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que “és un nou taller dins de les diverses activitats que impulsem des de l’Ajuntament per fomentar l’emprenedurisme, i que tenen en les noves tecnologies una materia especialment atractiva, útil i interessant”, assenyalava.

Al marc d’esta línia de foment de l’ús i aprofitament de les noves tecnologies entre la ciutadania, cal recordar que al mes de setembre la Cambra de Comerç I l’Ajuntament duien a terme un taller gratuït sobre publicitat online amb continguts més avançats; i que del 17 d’octubre al 21 de novembre es desenvoluparà un curs de Comunicació Digital a l’aula 202 de la UNED, al carrer Joan XXIII, impulsat TAMBÉ per l’Ajuntament i la Cambra per fomentar l’ocupació juvenil i capacitar als participants en com gestionar professionalment una marca al món digital.

Pablo Úbeda, recordava que per al Govern que lidera Jorge Rodríguez “la reducció de l’atur és una prioritat, i la formació és clau en aquest objectiu”. La informació sobre les ofertes formatives de l’àrea de Promoció Econòmica es pot ampliar presencialment a l’edifici CREC o en el telèfon 962918227.

 

 

 

 

 

 

16-10-2017 CURS "FACEBOOK ADS. CAMPANYA D'ANUNCIS D'ÈXIT A BAIX COST"

L'Ajuntament de Canals, des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica i en col·laboració amb el Centre de Turisme de València, ha organitzat un curs gratuït anomenat "FACEBOOK ADS. CAMPANYA D'ANUNCIS D'ÈXIT A BAIX COST".

El curs es realitzarà els dies 30 i 31 d'octubre al Centre Ca Don José de Canals, de 9:00 a 13:00 hores.

La data màxima d'inscripció és el dia 18 d'octubre i es realitza al Departament ADL de l'Ajuntament de Canals o a través de l'APP per a dispositius electrònics del CDT .

La documentació que s'ha d'aportar és una fotocòpia del DNI i una acreditació d'estar en actiu (última nòmina, contrat de treball o últim rebut d'autònoms).

L'objectiu d'aquest curs és conèixer la ferramenta Facebook Ads invertint xicotetes quantitats en publicitat per a optimitzar l'abast, les interaccions, les converses i finalment les vendes.

Els continguts del curs són:

1) Com crear una campanya d'anuncis eficaç amb 20€.

2) Bases del funcionament: diferències entre campaña, conjunt d'anuncis, i anuncis.

3) Tres factors per a una campanya d'èxit: segmentació, missatge i imatge.

4) Com triar l'objectiu òptim per a la meua campanya: abast, interaccions i conversions.

5) Tres trucs per a no gastar més del compte.

6) Estadístiques finals: com mesurar l'èxit de la meua campanya.

 

Per a qualsevol dubte, cridar al telèfon 962240126, extensió 149, o enviar un correu electrònic a info.adl@canals.es.

02-10-2017 Divalterra i la Diputació de València organitzen 4 cursos per ADLs de la província

1-Curs Innovació en la prestació de serveis de promoció econòmica (30h)

DIVALTERRA, en col·laboració amb la Diputació de València, va a impartir el curs titulat “Innovació en la prestació de serveis de promoció econòmica (30h)”

 

El curs s'impartirà de forma presencial els dies 17-19-24-26-31 d'octubre i 2 de novembre, de 9 a 14 hores al Saló d'Actes del CONSORCI DE LA RIBERA-PATER (c/Taronger 116, 46600 Alzira)

Les persones interessades han de fer la inscripció per Teletramitació a través de la pàgina web de l'Area de Formació de la Diputació de València.

Termini d'inscripció : Últim dia 13 d'octubre

-----------------

2-“Iniciació al coaching” (25 h) Matrícula del 4 al 20 d'octubre

El curs s'impartirà de forma presencial els dies 30 d'octubre, 6,13 20 i 27 de novembre  de 9 a 14 hores a la seu de la MANCOMUNITAT CAMP DE TÚRIA (Carrer del Pla de l'Arc, s/n, 46160 Llíria, València)

Objectius: Inculcar la importància de la gestió eficaç dels recursos humans i el seu talent, basada en la gestió i selecció per competència, com a factor de productivitat i eficàcia en l'empresa. Adquirir i practicar els conceptes, estratègies, procediments i tècniques necessàries per a desenvolupar una gestió eficaç del talent. Contribuir al desenvolupament professional de les persones participants, millorant les seues expectatives laborals mitjançant aprenentatges funcionals que suposen l'adquisició de competències transversals en matèria de gestió de recursos humans. Aplicar els coneixements de coaching a un procés pel qual dos o més persones interactuen, establint una relació en la qual una d'elles (coach) ajuda a una altra (coachee) al fet que aconseguisca els seus objectius, impactant directament en el compromís i les competències de les persones, apuntant al desenvolupament de l'excel·lència en l'acompliment i els resultats. Aplicar el mentoring com a procés pel qual una persona ajuda a una altra a experimentar un creixement professional a través de l'aprenentatge.

Continguts: 1. Coaching /mentoring. 2. Entorn en el qual ens movem. 3. Habilitats necessàries. 4. Procés coaching. 5. *Ferramentes de coaching.

Les persones interessades han de fer la inscripció per Teletramitació a través de la pàgina web de l'Area de Formació de la Diputació de València.

-------------

3-“Cultura, Innovació i Medi Ambient com a sectors de creixement (15h)”Matrícula fins el 7 de novembre

El curs s'impartirà de forma presencial els dies 10, 17 y 24 de novembre, de 9 a 14 hores a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor (Av. de la República Argentina, 28 - 46702 Gandia)

Objectius: Incorporar coneixements que permeten un creixement intel·ligent, sostenible i integrador en el territori. Revisar les aportacions que la cultura fa al coneixement del territori. Conscienciar de la importància i influència que té la cultura, la creativitat i la innovació en el desenvolupament econòmic del municipi. Ajudar a fomentar la creativitat en el marc de desenvolupament local. Conèixer com el desenvolupament econòmic i la seua influència pot generar un impacte positiu sobre el medi ambient. Conèixer estratègies que permeten un creixement econòmic sa i net de manera que s'establisca una bona relació amb el seu entorn.

Continguts: 1. La cultura com a motor econòmic i desenvolupament. 2. Innovació: la creativitat com a motor econòmic. 3. El creixement econòmic i el medi ambient.

Les persones interessades han de fer la inscripció per Teletramitació a través de la pàgina web de l'Area de Formació de la Diputació de València.

Termini d'inscripció : 10 d'octubre fins a 7 de novembre  inclusivament

----------------

4-Disseny, elaboració i avaluació de projectes

El curs s'impartirà de forma presencial els dies 7, 9, 14, 16 i 21 de novembre de 9 a 14 hores (seu pendent de confirmació)

Objectius    Ajudar a l'elaboració de projectes d'una forma estructurada i sistemàtica, evitant les dificultats que existeixen a l'hora de concretar la manera de com posar en pràctica les actuacions. Usar la tecnologia general de la gestió de projectes: anàlisi, diagnòstic, planificació, execució i avaluació. Organitzar racionalment el treball i preveure amb anticipació el seu desenvolupament posterior. Posar en pràctica els programes d'actuació de les entitats o el treball del personal tècnic.
 

Continguts    1. El projecte. Conceptes. 2. Descripció General: justificació, destinataris i zona d'influència. 3. Objectius del projecte: formulació, planificació i metes. 4. Disseny d'activitats i calendari. 5. Organització i funcionament del projecte. Recursos. 6. Comunicació i promoció. 7. Elaboració del pressupost. 8. Avaluació i seguiment.

Les persones interessades han de fer la inscripció per Teletramitació a través de la pàgina web de l'Area de Formació de la Diputació de València.

 

29-09-2017 Oberta la matrícula al Curs de Responsabilitat Social Empresarial

La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra i l'Ajuntament de Burjassot, amb la col·laboració de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana, organitzen el curs "Expert Universitari en Responsabilitat Social Empresarial: marc conceptual i ferramentes pràctiques per a la seua implantació a empreses i xicotets comerços" adreçat a personal tècnic de les Agències de Desenvolupament Local (ADL) de la província de València, i a les persones responsables de les Agències per al Foment de la Innovació Comercial (AFIC) de la Comunitat Valenciana.

El curs té una durada de 180 hores (59 presencials repartides en 11 sessions entre octubre de 2017 i juny de 2018) i 121 hores a través de formació online per la plataforma de Florida Universitària, finalitzant amb un treball de final de curs.

Florida Universitària lliurarà el títol d'expert universitari a les persones que superen les avaluacions i assistisquen almenys al 75% de les sessions presencials.

ATENCIÓ: matrícula per ordre de sol·licitud, places limitades.

+info: info@felidarity.com

28-09-2017 Ajudes Pactes Territorials d'Ocupació i Desenvolupament Local 2017

Aquesta convocatòria, amb un termini de presentació de sol·licituds de 15 dies,  té per objecte la concessió de subvencions destinades a fomentar els acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local sostenible en l’àmbit de la Comunitat Valenciana, a través de l’execució del programa de projectes experimentals.

Podran ser beneficiàries d’aquestes subvencions de fins a 240.000 euros:

a) Les entitats amb personalitat jurídica integrades per entitats locals i agents socials més representatius o altres actors clau, públics i privats, del seu territori a través que s’hagen instrumentat els acords territorials en matèria d’ocupació i desenvolupament local. Les entitats constituïdes a partir de l’endemà al de la publicació de l’Orde 12/2016, de 29 de juliol, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, reguladora d’aquestes subvencions, han de complir les condicions establides en la lletra b.

b) Les entitats locals (incloses les mancomunitats) de la Comunitat Valenciana que expressen la disposició d’acordar la seua actuació en matèria d’ocupació i desenvolupament local amb els agents socials més representatius i altres actors clau, públics i privats, del seu territori.

En tot cas han d’aglutinar una població de com a mínim 100.000 habitants o a un nombre mínim de 5 municipis. Quan l’àmbit d’actuació incloga més d’una entitat local, ha de constar un acord previ entre elles i només podria presentar sol·licitud una de les entitats que l’hagueren subscrit. En aquests processos de concertació territorial han de participar representants de la Generalitat, particularment a través de les direccions territorials del SERVEF i dels centres SERVEF d’Ocupació i Formació.

Així mateix s’ha de tindre en compte, en la mesura que siga possible, les àrees funcionals previstes en l’Estratègia Territorial de la Comunitat Valenciana. Les entitats sol·licitants han de justificar, si s’escau, la falta de correspondència amb les esmentades àrees funcionals; l’absència de justificació adequada i suficient determinaria la denegació de la sol·licitud. 

Els nous acords per l’ocupació i el desenvolupament local que s’impulsen no poden solapar-se amb els ja existents.

No poden ser beneficiàries les entitats que incórreguen en alguna de les prohibicions establides en els apartats 2 i 3 de l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Els projectes experimentals proposats han d’estar basats, necessàriament, en el diagnòstic previ del territori i ser coherents amb el contingut d’aquest.

+info: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/09/28/pdf/2017_8367.pdf 

28-09-2017 Oberta la convocatòria de les ajudes de la Generalitat al foment del treball autònom

La convocatòria es va publicar al DOGV nº 8135 del 26 de setembre de 2017. El termini de sol·licitud de les ajudas serà de 10 dies hàbils, sent el dia 27 el primer.

Les ajudes tenen com a objecte la consolidació de l'ocupació autònoma a la Comunitat Valenciana mitjançant la concessió d'ajudes per a finançar els costos fixos d'inclusió en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA).(màxim 3.000 euros d'ajuda)

Els requisits per a poder sol·licitar eixes ajudes són:

a) Estar donat/da d'alta al Règim Especial de Treballadors per Compte Propi o Autònoms de la Seguretat Social (RETA).
b) Complir, dins l'any natural de la Resolució de convocatòria, un període de cotització mínim de tres anys i màxim de cinc anys ininterromputs.
c) Dur a terme la seua activitat econòmica a títol lucratiu, de forma habitual, personal i directa a la Comunitat Valenciana.
d) No tindre persones treballadores al seu càrrec contractades per compte alié.
e) Tindre complits 19 anys d'edat a la data de publicació de la Resolució de convocatòria al DOGV

Podeu acudir a  http://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=18856 o a l'ADL más propera per a més informació

Les bases es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 24 de juliol (ORDRE 15/2017, de 20 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, sectors productius, Comerç i Treball, per la qual s'aproven les bases reguladores i s'estableix el procediment de concessió de les ajudes del Programa de foment del treball autònom a la Comunitat Valenciana)

Si estàs interessat / da accedeix a: http://www.dogv.gva.es/datos/2017/07/24/pdf/2017_6763.pdf

25-09-2017 A l'octubre, cursos "Crea una APP per al teu negoci" a Enguera i Xàtiva

Crea una APP per al teu negoci (Enguera)

Àrea: Gestió Codi: FC09317

Data d'inici: 23/10/2017 Data de finalització: 24/10/2017
Data Límit d'Inscripció:18/10/2017
Horari: De 09:00 a 13:00 hores Durada: 8 h

On? Centre: CdT València d'interior
Adreça: Plç . Manuel Tolsa S/N
Localitat: Énguera
C.P: 46010
Telèfon: 961207010
FAX: 961207011    Correu electrònic:cdt_valencia@gva.es
 

Dirigit a:Treballadors en actiu i/o fixos discontínuos en empreses del sector turístic.
 

Requisits:Emplenar la fitxa d'inscripció i adjuntar escanejat el DNI i una acreditació d'estar en actiu (última nòmina, contracte de treball o rebut d'autònoms) a través de nostra App Centres de Turisme.


Objectius:Creació d'una App per incentivar les vendes en el teu negoci.


Continguts:Tipus d'Aplicacions. Procés de desenvolupament d'aplicacions mòbils. Disseny. Posada en funcionament. Costos de desenvolupament d'aplicacions iPhone. Disseny de App para iPhone. Quant costa crear una app? Com puc trobar un bon desenvolupador i dissenyador freelance?

+info cursos: https://www.pactecosteracanal.com/cursos-formacion/