Mostrant els resultats de 111 a 120 de 277

25-01-2018 LLANÇADORA D´OCUPACIÓ 2018 - ONTINYENT

La I Llançadora d'Ocupació d'Ontinyent començarà a funcionar al març i servirà per a ajudar a 20 persones en situació de desocupació a entrenar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d'inserció laboral. Per a açò, no es trobaran soles, sinó que comptaran amb l'ajuda i orientació de personal tècnic expert que els facilitarà noves eines de cerca i guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua empleabilidad.

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a joves menors de 35 anys, degudament inscrites com a demandants d'ocupació. Si les 20 places no es cobreixen amb perfils d'aquestes edats, es reserva la possibilitat que cinc puguen destinar-se a persones de major edat, fins als 59 anys. Podran apuntar-se persones de qualsevol nivell formatiu (ESO, Formació Professional, Batxillerat, així com diplomatures o llicenciatures universitàries) i procedents de qualsevol sector laboral, tinguen o no experiència prèvia.

Les persones que resulten seleccionades, es reuniran diversos dies a la setmana en locals cedits gratuïtament per l'Ajuntament. Amb la guia i orientació d'un tècnic especialitzat duran a terme diverses activitats per a optimitzar la seua cerca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d'ocupació 2.0; entrenament d'entrevistes personals; elaboració de mapes d'empleabililitat i visites a empreses.

"La llançadora no és un mer curs per a actualitzar el currículum. Tampoc és una agència de col·locació on donem treball als participants. És un programa intensiu de cinc mesos per a ajudar a persones aturades a activar i optimitzar la seua cerca de treball en el mercat actual, amb noves tècniques que els permeten guanyar confiança i seguretat en les entrevistes, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial", expliquen des de Fundació Santa María la Real.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava per la seua banda que "és un sistema que s'aplicarà per primera vegada a Ontinyent, i que suposarà una novetat destacada i un suport a les diferents línies d'acció de foment de l'ocupació que duem a terme en la nostra ciutat".

"Les llançadores són un projecte il·lusionant i innovador en el seu enfocament i en la seua aposta per entendre el treball col·lectiu com una manera de superar la situació de desocupació. Des de Fundació Telefònica donem suport a aquesta iniciativa cercant ser un agent multiplicador que potencien els seus bons resultats, ajudant a persones aturades a trobar el seu camí laboral", agreguen des de Fundació Telefònica.

Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 21 de febrer de 2018 per a inscriure's a través de la web de Llançadores (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, sol·licitant i presentant el formulari en l'Oficina de Promoció Econòmica (C/ Maians, 19, 4ª), en horari de 8,30 a 14,30 hores. També podran consultar informació addicional en el telèfon 962 918 227.

 

24-01-2018 FOMENT ECONÒMIC Y OCUPACIÓ

En qüestió d'oportunitats ningú s'ha de quedar darrere. Per això l'Ajuntament de Riba-roja dóna l'oportunitat a 5 persones desocupades majors de 55 anys puguen accedir a un contracte de 6 mesos i així ampliar la cotització a la Seguretat Social, a través d'una subvenció del Servef tramitada per l'ADL. 
Més Informació en l'ADL de Riba-roja. Telèfon 962779296

#RibaRojaOcupacio
#OportunitatsRibaRoja
#RibaRojaAdl

23-01-2018 FOMENT ECONÒMIC I OCUPACIÓ

 Els 20 alumnes del Taller d'Ocupació “Aconcionament dels Barrancs dels Moros Fase II” junt amb l'equip directiu i docent inicien de ple les actuacions de millora del barranc 
El regidor d'Ocupació Rafa Folgado visita l'objecte d'actuació que tindrà una duració d'1 any i permetrà que els alumnes es formen i reben un salari, al mateix temps que s'enriquix paisatgística i mediambientalment Riba-roja per al gaudi dels veïns.
#RibaRojaOcupacio
#RibaRojaTallerdeOcupacio

19-01-2018 FOMENT ECONÒMIC

Enllaç noticia:

http://goo.gl/A93PQx

18-01-2018 DESDEJUNI DE TREBALL, ASECAM - MANCOMUNITAT DE LES VALLS

El pròxim dimecres,  dia 31 de gener a les 9:30h, l'Associació d'Empresaris del Camp de Morvedre (ASECAM) en col·laboració amb la Mancomunitat de les Valls, organitza un Desdejuni de Treball en el qual intervindran el President de la Mancomunitat, Sr. D. Antonio Sanfrancisco i la Presidenta de ASECAM,  Sra. Cristina Plumed, on es tractarà la importància de l'associacionisme empresarial en la comarca i el desenvolupament econòmic i social realitzat.

El desdejuni es realitzarà en el restaurant "El Celler" de Faura (Calle Cavallers, 13) i serà gratuït per a tots els assistents INSCRITS.

  • Inscripcions al desdejuni en inscripciones@asecam.com o al telèfon 671 653 174. Indicant:  noms i cognoms, nom de l'empresa i telèfon o mòbil de contacte.
  • Dirigit especialment a empreses del sector industrial i sector serveis en Les Valls.

18-01-2018 FOMENT ECONÒMIC i OCUPACIÓ

 Estes interessat a #emprendre en el 2018? No saps quina és la quota que has de pagar com a autònom? No saps quins tramits són necessaris per a constituir una empresa? En el Punt d'Atenció a l'Emprenedor de Riba-roja t'assessorem i t'ajudem a constituir l'empresa de manera gratuïta. 
Cita prèvia al  962779296
#RibaRojaOcupacio
#RibaRojaAdl
#RibaRojaEmprenedors

16-01-2018 FOMENT ECONÒMIC, OCUPACIÓ I FORMACIÓ

 Encara no saps utilitzar l'ordinador ? O encara no t'atrevixes a manejarlo?. T'agradaria aprendre a demanar la vida laboral per Internet o a realitzar tràmits del Servef o altres tramites administratius per l'ordenador?.
L'ADL de Riba-roja oferix un nou curs d'informàtica inicial. Aprofita i no li tingues por a les noves tecnologies.
T'ho posem molt fàcil!!!. 
Requisits: 
✔️ Estar desocupat i empadronat a Riba-roja. 
✔️ Inscripció per mitjà del portal d'ocupació (riba-roja.empleoayuntamiento.com
✔️ Les places es confirmaran per 
#RibaRojaOcupacio 
#RibaRojaADL 
#RibaRojaFormacio

15-01-2018 Jornada formativa gratuïta sobre Internet a pimes comercials

La presentación, a cargo de personal técnico de Divalterra, tiene un formato de ponencia, con una duración aproximada de 90 minutos, y analiza con un lenguaje claro y sencillo las conclusiones de los principales datos estadísticos y estudios especializados relacionados con el uso de internet por las pymes, así como los nuevos hábitos de consumo de una clientela cada vez más exigente.

Además para aquellas empresas que estén planteándose dar el salto a la venta a través de Internet, se darán a conocer las diversas posibilidades existentes para poder abrir un nuevo canal de venta.

No os lo perdáis!!!

15-01-2018 Immersió digital a las pimes comercials: com traure profit d'Internet

L'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Aldaia, organitza, en col·laboració amb la Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra una jornada gratuïta d'Immersió digital en les pimes comercials: com traure profit d'Internet.

La sessió va dirigida principalment a comerços sense presència online o amb presència online molt limitada; comerços que estan plantejant-se projectes d'e-commerce; representants d'associacions de comerciants; associacions empresarials; persones interessades en l'estudi d'hàbits de consum i tendències del sector comercial.

La sessió, impartida per personal tècnic de Divalterra, tindrà una duració de 1;5h o 2 hores, i s'estructura en 4 grans blocs:

1. Comerciants: breu caracterització del sector i el seu ús de TIC i e-commerce

2. Persones consumidores: nous hàbits de consum. Consumidor/a online

3. Presència online: Estar en internet. Repàs a les principals opcions de promoció on- line

4. Presència online: Vendre en internet. Webs pròpies, presència en marketplaces, xarxes socials...

El curs tindrà lloc el pròxim dia 15 de febrer a la Sala d'Actes del Centre Servef de Formació al carrer de Ricardo Fuster i Fuster, s/n, d'Aldaia, a les 17:30h (Tel - 961988815)

15-01-2018 13 de febrer a Xirivella, jornada formativa sobre internet i comerç

La jornada, a càrrec de personal tècnic de Divalterra, té un format de ponència, amb una durada aproximada de 90 minuts, i analitza les conclusions de les principals dades estadístiques i estudis especialitzats relacionats amb l'ús d'internet per les pimes, així com els nous hàbits de consum d'una clientela cada vegada més exigent.

A més per a aquelles empreses que estiguen plantejant-se donar el salt a la venda a través d'internet, es donaran a conèixer les diverses possibilitats existents per a poder obrir un nou canal  de venda.