Mostrant els resultats de 21 a 30 de 119

12-12-2017 VINE A FER LES COMPRES A ONTINYENT AMB EL BUS GRATUÏT

Els autobusos gratuïts per anar a Ontinyent en Nadal tindran 3 rutes diferenciades amb una durada màxima de mitja hora per trajecte. En total, en esta iniciativa impulsada per l’Ajuntament al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” s’inclouran 72 trajectes repartits en 12 trajectes diaris d’anada i 6 de tornada els dies 16, 17, 23  i 30 de desembre, passant per 14 municipis de La Vall d’Albaida.

El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que es podrà gaudir d’aquest servei sense reserva prèvia i de forma totalment gratuïta, podent consultar-se els horaris i punts d’eixida a la web www.ontinyent.es a l’apartat “Ontinyent Il·lusiona”, o telefonant al 962918200. Úbeda explicava que “a Ontinyent anem a gaudir d’un nadal ple d’activitats de tot tipus i comptem amb una oferta comercial que supera en densitat a altres capitals de comarca veïnes. Volem que els veïns i veïnes de La Vall d’Albaida tinguen les màximes facilitats per acudir a visitar-nos, i per això els animem a vindre i acompanyar-nos estos dies emprant estos autobusos que a més estan pensats per a arribar en trajectes curts i còmodes i a vàries hores”, destacava.

En concret, la ruta 1 passarà per Benigànim, Alfarrasí, l’Olleria i Aielo de Malferit; la ruta 2 per Castelló de Rugat, Montaverner, Palomar, Albaida i Benissoda; i la ruta 3 per La Pobla del Duc, Bèlgida, Atzeneta i Agullent. Els busos partiran des de Benigànim, Castelló de Rugat i La Pobla del Duc les 10:00, 11:30, 16:30 i 18:00, passant per la resta de pobles fins arribar en un temps màxim de mitja hora fins la parada situada front al Centre Comercial El Teler d’Ontinyent. Els trajectes de tornada tindran lloc des d’esta mateixa parada a les 13.30 i les 20:00 hores.

Úbeda recordava que al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona” l’Ajuntament, en coordinació amb diverses entitats i associacions locals, posa a l’abast de veïns i visitants una trentena d’activitats gratuïtes al carrer, el sorteig de premis i xecs-regal, o una nova edició del Festival del Circ i Teatre. “ A Ontinyent tenim de tot, i totes i tots els qui ens acompanyen de segur trobaran oferta comercial, hostelera i lúdica del seu gust”, concloïa el regidor.

11-12-2017 SETMANA DE LA FORMACIÓ EMPRESARIAL 2017. AJUNTAMENT DE CANALS

Des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica de l'Ajuntament de Canals s'ha organitzat una setmana de la formació empresarial anomenada "Utilització eficaç de les xarxes socials en les PYMES".

Aquesta es realitzarà del 12 al 15 de desembre de 2017 en el Centre Cultural Ca Don José (Carrer Diputació, 1 de Canals).

La programació és la següent:

- DIMARTS 12/12/2017, DE 15-18 HORES: "Com rentabilitzar la presència de la teua empresa en les xarxes socials". 

--> Docent: Álvaro Valladares.

 

- DIMECRES 13/12/2017, DE 15-18 HORES: "Ús de Facebook per a empreses".

--> Docent: Ruth Velázquez.

 

- DIJOUS 14/12/2017, DE 15-18 HORES: "Ús d'Instagram per a empreses".

--> Docent: Ruth Velázquez.

 

- DIVENDRES 15/12/2017, DE 15-18 HORES: "Gestió eficaç de Whatsapp per a empreses".

--> Docent: Ruth Velázquez.

 

Si està interessat/ada en aquesta setmana de la formació gratuïta, punxe en aquest enllaç (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeg3TfW30acKYifc5UMbKhylgjhrBvQPqtoI-8ZbJ8GIB1FTg/viewform?c=0&w=1) per a inscriure's.

07-12-2017 COMPRAR EN NADAL A ONTINYENT TÉ PREMI

La campanya de promoció del comerç local “Comprar en Nadal a Ontinyent té premi” sortejarà més de 40 xecs-regal de 50 euros cadascun entre totes les persones que realitzen les seues compres de l’1 de desembre al 5 de gener en un dels 100 establiments adherits. La iniciativa ha estat impulsada un any més per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions de comerciants, per fomentar les compres als establiments locals durant les dates nadalenques, al marc de la campanya “Ontinyent Il·lusiona”.

 

D’aquesta manera, per cada compra que es faça en un dels comerços participants el client rebrà una butlleta que deurà omplir i dipositar en les bústies que trobarà als mateixos establiments. Finalment, la setmana després de Reis se celebrarà un acte públic en el qual se sortejaran els xecs-regal entre totes les butlletes dipositades.


Consultar establiments participants

05-12-2017 Encara no t'has inscrit a les VIII Jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana?

Un any més, i arribem a la VIII edició, la Universitat de València, a través del seu Grup d'Investigació en Desenvolupament Territorial (GRIDET) i amb la col·laboració de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Local (IIDL), l'associació de personal tècnic de gestió del desenvolupament local (ADLYPSE), la federació de professionals de desenvolpament local FEPRODEL, Caixa Popular, SERVEF, València Activa, Consorci Pactem Nord, i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), organitzen una de les jornades de referència per al debat sobre desenvolupament local a la Comunitat Valenciana.

L'edició 2017 girarà entorn al finançament i el retorn efectiu de les accions de desenvolupament local, i analitzarà el passat, present i futur de la problemàtica del finançament, a més de conèixer una selecció d'experiències i bones pràctiques en la matèria.

+info: video presentació de les jornades (3 minuts)

+info: programa provisional

>>> Accedir a inscripció gratuïta

24-11-2017 Obert el termini de petició d'ajudes 2018-2019 FEDER a projectes d'entitats locals

Les sol·licituds poden presentar-se en un termini de 22 dies hàbild des del següent a la publicació de la convocatoria (e DOGV de 20 de novembre per a patrimoni cultural, i 23 de novembre per a mobilitat)

Les bases publicades al DOGV de 2 de novembre de 2017 (que amb la correcció d'errades publicada al DOGV de 3 de novembre de 2017, amplia els beneficiaris no sols a municipis sinó a "entitats locals" en general, en el cas de la Comunitat Valenciana: municipis, comarques i províncies, així com entitats locals menors, àrees metropolitanes i mancomunitats de municipis) tenen per objecte establir els requisits i el procediment per a subvencionar, en règim de concurrència competitiva, i per part de la Presidència de la Generalitat, els projectes locals d'actuació de les entitats locals de cofinançament pel Programa Operatiu FEDER de la CV 2014-2020, eixos prioritaris 4 i 6.

Les ajudes poden arribar al 50% del pressupost, i els terminis de presentació de sol·licituds són de 22 dies hàbils des de la publicació de les respectives convocatòries.

Es poden subvencionar actuacions que tinguen incidència en els següents objectius específics:

1. En l'objectiu específic (OE) 4.5.1 «Foment de la mobilitat urbana sostenible: transport urbà net, transport col·lectiu, connexió urbana-rural, millores de la xarxa viària, transport ciclista, de vianants, mobilitat elèctrica i desenvolupament de sistema de subministrament d'energies netes», en concret en el camp d'actuació CI043/CE040 «Infraestructura i foment de transport urbà net (inclosos equips i material rodador.» amb un cost subvencionable màxim d'un milió d'euros

2. En l'objectiu específic (OE) 6.3.1 «Promoure la protecció, el foment i el desenvolupament del patrimoni cultural», en qualsevol dels camps d'intervenció següents, amb un cost subvencionable màxim d'entre cent mil i un milió d'euros:

2.1. CI090/CE092 «Protecció, desenvolupament i promoció dels actius del turisme públic.»

2.2. CI092/CE094 «Protecció, desenvolupament i promoció dels actius de la cultura i el patrimoni públics.»

D'acord amb la base quarta, podran ser objecte de subvenció els següents projectes locals d'actuació:

1. En l'àmbit de l'OE 4.5.1 es poden subvencionar els projectes locals d'actuació consistents en:

a) La redacció i aprovació de Plans de Mobilitat Urbana Sostenible.
b) La implementació dels Plans de Mobilitat Urbana Sostenible sempre que es troben en vigor.
Per implementació s'entén l'execució d'actuacions de mobilitat sostenible i eficiència energètica en el transport consistents en: projectes de promoció de modes de transport més nets i eficients, promoció d'una utilització més racional de l'automòbil, afavorint els vehicles nets, silenciosos i amb baix consum d'energia propulsats per combustibles alternatius, i, en definitiva, iniciatives per a millorar la qualitat de l'aire en les aglomeracions urbanes.

La convocatòria per a projectes locals d'actuació de les entitats locals de la Comunitat Valenciana de foment de la mobilitat urbana sostenible va publicar-se al DOGV de 23/11/17 i la documentació i tràmits necessaris pot consultar-se a http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18998

2. En l'àmbit de l'OE 6.3.1 es poden subvencionar els projectes locals d'actuació consistents en:
Treballs destinats a la protecció, conservació i/o recuperació sobre béns patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana i la seua posada en valor. 

La convocatòria per a projectes locals d'actuació de les entitats locals de la Comunitat Valenciana per a la protecció, conservació o recuperació sobre béns de patrimoni cultural valencià i la seua posada en valor va publicar-se al DOGV de 20/11/17 i la documentació i tràmits necessaris pot consultar-se a http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=19009

23-11-2017 La Diputació de València convoca el Pla d'Ocupació per ajuntaments 2017-2018

Les dades de l'Enquesta de Població Activa (EPA) a nivell autonòmic i del Servei d'Ocupació Pública Estatal (SEPE) en l'àmbit provincial demostren que el col·lectiu de persones majors de 55 anys ha resultat especialment castigat per la crisi, lligat a l'atur de llarga durada i vulnerable en la fase prèvia a una jubilació en la qual poden veure clarament minorada la quantia de la seua pensió.

Aquestes dades parlen de 58.800 aturats majors de 55 anys a la Comunitat Valenciana en el tercer trimestre de 2017, segons l’EPA. Però l'alarmant és l'evolució de la població aturada major de 55 anys en l'última dècada, amb un increment del 80% entre 2007 i 2016. A nivell provincial, les dades del SEPE confirmen la vulnerabilitat d'aquest col·lectiu. Aquí la franja d'edat s'amplia i ens deixa 101.115 persones demandants d'ocupació en la província de València amb una edat superior als 44 anys.

Aquesta anàlisi de la situació laboral de les valencianes i valencians ha portat a la Diputació a dirigir el Pla d'Ocupació 2017-18 a aquestes persones majors de 55 anys, amb l'objectiu d'alleujar la seua delicada situació laboral en vistes a la jubilació.

El criteri a l'hora de distribuir els 7,3 milions d'euros entre els ajuntaments és el nombre de persones aturades que té cada municipi. L'aportació de la Diputació es farà efectiva en dues convocatòries, una de 3.650.000 euros a la fi d'enguany i una altra de la mateixa quantia en el primer trimestre de 2018.

Autonomia dels ajuntaments

S'estima que el Pla de la Diputació facilitarà la creació d'un miler de llocs de treball per a majors de 55 anys en els municipis valencians, en funció de la durada i la categoria professional dels llocs de treball que habiliten els ajuntaments.

L'autonomia municipal torna a ser l'eix de la gestió de la Diputació, que situa com a beneficiaris d'aquest pla als ajuntaments de la província, que podran recórrer a borses pròpies o al Servef per a cobrir aquests llocs de treball, la durada dels quals i categoria definiran ells mateixos, dins dels mínims fixats per la corporació en les bases del pla, com són contractes d'un mínim de 3 mesos, 30 hores setmanals i salari mínim interprofessional.

+info: http://dival.es/sala-prensa/content/la-diputacio-facilitara-la-creacio-de-1000-llocs-de-treball-persones-majors-de-55-anys i BOP 24/11/17

23-11-2017 Cicle de jornades sobre empreniment i economia social

Amb l'objectiu d'apropar al territori informació d'interés per a persones interessades en posar en marxa el seu propi negoci, la Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, i amb la col·laboració de les respectives Agències de Desenvolupament Local (ADL), ha organitzat a les localitats de Sagunt, Ontinyent, Buñol, Quart de Poblet, Xàtiva, Requena i L'Eliana sessions informatives sobre empreniment de la ma de ponents de SECOT (Voluntariat Sénior d'Assesorament Empresarial) i FEVES (Federació Valenciana d'Empreses d'Economia Social)

El públic objectiu de les jornades el composen persones interessades en obrir el seu propi negoci (que actualment es troben treballant per compte alié, en situació de desocupació o acabant els seus estudis), a més de titulars d'empreses ja en marxa que volen millorar la gestió de la seua activitat.

Les sessions, amb una durada de 2 hores, vam ser totalment gratuïtes per al públic assistent, encara que, per motius d'aforament, es va fer imprescindible registrar-se online prèviament.

secotLes jornades impartides pels sèniors de SECOT a Sagunt (14 de novembre), Ontinyent (23 de novembre)Buñol (28 de novembre) i Quart de Poblet (29 de novembre) amb el lema "Seminari Emprenedor", van exposar de manera breu i senzilla aspectes que les persones emprenedores han de tenir en compte a l'hora de prendre decisions sobre el seu negoci, com per exemple el pla d'empresa, projecte de negoci, pla de màrqueting i vendes, estudis de mercat, pla d'operacions i recursos humans, pla econòmic-financer, i nocions sobre economia del bé comú i el balanç social. (Descarregar cartell)

fevesPer altra banda, les sessions impartides per FEVES a Xàtiva (16 de novembre), L'Eliana (17 de novembre) i Requena (22 de novembre) amb el lema "Autoocupació a través de societats laborals" van donar a conèixer al públic assistent les empreses d'economia social com una oportunitat d'ocupació, analitzant la normativa aplicable a les societats laborals, i els tràmits, incentius, avantatges, règim de Seguretat Social, ajudes i subvencions que s'apliquen a aquesta forma jurídica, indicada tant per a empreses de nova creació com per a la reconversió d'empreses en crisis. (descarregar cartell)

>>>>Descarregar calendari amb enllaços a inscripció online

20-11-2017 Obert el termini per demanar les ajudes a la certificació d'agricultura ecològica

taronjaLa Conselleria d'Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural ha convocat per un import de 750.000 euros les ajudes per al suport a la certificació a la Comunitat Valenciana per a l'any 2017, en el marc de l'I Pla Valencià de Producció Ecològica 2016-2020.

Aquesta convocatòria d'ajudes està dirigida als titulars d'explotacions agropecuàries, empreses d'elaboració, manipulació, envasat, emmagatzematge, exportació o comercialització de productes ecològics. Amb això, es pretén potenciar la producció, transformació i consum dels productes ecològics a la Comunitat Valenciana.

A més, compensa l'esforç suplementari de l'operador ecològic, que ha de suportar majors costos associats al sistema de producció i reconèixer el valor del mateix, ja que comporta beneficis indirectes que repercutixen en el conjunt de la societat.

El Comitè d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana (CAECV),per tal d'aconseguir una major eficàcia en la gestió de les ajudes, serà l'òrgan que assistirà a l'administració en la seua gestió.

Convocatòria: http://www.dogv.gva.es/va/resultat-dogv?signatura=2017/10372&L=0 

Tràmits: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18688&version=amp 

 

14-11-2017 Moncada: 29/11, Jornada d´immersió digital per a pimes comercials

29/11/2017 de 15:00 a 17:00h

Saló d'actes de l'Antiga Cambra Agrària: c/ Marià Benlliure núm. 7 - 2a planta (Moncada)

Inscripcions: luisroberto@msusau.Es

Organitza: Divalterra (Diputació de València)

Col·labora: Ajuntament de Moncada – AFIC

 

Divalterra (Diputació de València) realitzarà el pròxim 29/11/17 a Moncada, una sessió informativa denominada "Immersió digital en pimes comercials" sobre les opcions que Internet oferix a les PIMES del sector sense necessitat coneixements informàtics avançats ni inversions considerables.

El contingut pretén ser una introducció bàsica per a animar a les empreses a conéixer les potencialitats del canal Internet per al seu comerç sent el principal públic objectiu:

-Comerços sense presència online o amb presència online molt limitada

-Comerços que estan plantejant-se projectes d'e-commerce

-Representants d'associacions de comerciants

-Personal tècnic d'entitats locals (ADL, AFIC...) i associacions empresarials

-Persones interessades en l'estudi d'hàbits de consum i tendències del sector comercial

 

La sessió, impartida per personal tècnic de Divalterra, té una duració de 2 hores, i s'estructura en 4 grans blocs:

    Comerciants: breu caracterització del sector i el seu ús de TIC i e-commerce
    Persones consumidores: nous hàbits de consum. Consumidor/a online
    Presència online: Estar en internet. Repàs a les principals opcions de promoció online gratuïta dels establiments comercials
    Presència online: Vendre en internet. Webs pròpies, presència en marketplaces, xarxes socials...
    Conclusions