Mostrant els resultats de 41 a 50 de 338

15-12-2017 Publicades diverses ajudes per al sector de la ramaderia

Als DOGV de 18/12/17 i 19/12/17 es publiquen les següents ajudes per al sector de la ramaderia de la Comunitat Valenciana:

1-Ajudes a la millora de la competitivitat i sostenibilitat d'explotacions ramaderes

Es donarà suport a projectes de millora de la bioseguretat i condicions higienicosanitàries, del benestar dels animals i seguretat de l'explotació, promoció de l'extensificació i reorientació de la producció, així com el foment de la ramaderia ecològica, la reducció de costos i millora de la qualitat del producte final, o la reducció d'impacte ambiental i lluita enfront del canvi climàtic

La convocatòria, per a projectes a realizar a 2018 i justificar abans del 15/10/2018, està dotada inicialment amb un import global de 560.000 euros, susceptible d'ampliació al 100 % de l'import de la línia pressupostària de 2018.

http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18528&version=amp pot accedir-se a la documentació completa per a sol·licitar les ajudes, en un termini de 20 dies naturals des del 14 de desembre

2-Ajudes per al foment de races autòctones en perill d'extinció i control oficial de rendiment lleter per a l'exercici 2018 a la Comunitat Valenciana (http://www.dogv.gva.es/va/resultat-dogv?signatura=2017/11519&L=0)

3-Ajudes a les agrupacions de defensa sanitària ramaderes per a l'exercici 2018 (http://www.dogv.gva.es/va/resultat-dogv?signatura=2017/11517&L=0)

18-06-2018 Fins el 9 de juliol, candidatures als XXI Premis CEEI-IVACE a empreses innovadores

Les empreses interessades en presentar la seua candidatura poden fer-ho a través de http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=16288, on també poden consultar-se les bases completes.

06-06-2018 Divalterra participa al I Seminari-trobada d'Observatoris Socioeconòmics i Urbans Locals

El programa de les jornades inclou una ponència sobre el paper dels agents socials a l'Observatori Socioeconòmic d'Ocupació i Formació de la ciutat de València, una taula rodona de bones pràctiques, i intervencions sobre la coordinació institucional en matèria estadística, a més de reunir diversos representants d'observatoris socioeconòmics locals de tot l'estat.

Aquesta activitat l'organitza l'Ajuntament de València, la seua Fundació Municipal per al pacte per l'ocupació a la ciutat de València (València Activa), la Xarxa Estatal d'Entitats de Desenvolupament Local (REDEL), la Universitat de València, el Servef, la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) i els sindicats CCOO-PV, UGT-PV i USO-CV.

>>>>CONSULTAR PROGRAMA

>>>INSCRIPCIÓ (GRATUÏTA)

06-06-2018 Jornada Esperant els Robots

Durant els darrers anys la Comunitat Valenciana ha experimentat tota una sèrie de transformacions econòmiques estructurals que han modificat substancialment les condicions del mercat de treball i les possibilitats de recerca d’ocupació. Entre d’altres, la globalització i l’extensió de les noves tecnologies, han generat noves oportunitats, però al mateix temps també, prenent la crisi econòmica com a punt d’inflexió, s’ha amplificat la precarietat laboral i la recuperació econòmica no ha anat acompanyada d’una recuperació suficient de l’ocupació.

La situació actual del mercat de treball valencià, on persisteixen dificultats importants, no es pot atribuir exclusivament a qüestions de caràcter contractual o institucional. Cal posar les llums llargues i abordar una anàlisi en profunditat que ens permeta identificar quins són els principals reptes i oportunitats, tenint en compte nous elements importants com l’automatització, la sostenibilitat ambiental, la perspectiva de gènere i la inclusió social.

És per això, que el Servei Valencià d’Ocupació, s’ha proposat liderar l’obertura d’un debat públic que contribuïsca a construir una nova narrativa del treball, centrada en les persones i en el seu benestar, i que abrace els canvis per millorar la qualitat de vida de les valencianes i valencians.
 

Lloc: Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MUVIM)
Dies: 12 i 13 de juny del 2018

>>>>>+ INFORMACIÓ I PROGRAMA

>>>>INSCRIPCIÓ

06-06-2018 CEEI i les Mancomunitats de la Serrania i Alto Turia organitzen una Trobada Empresarial Focus Pyme

 

Focus Pime i Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'IVACE, dins de la seua política de suport a l'emprendimiento i la pime, cofinançada pel fons FEDER de la Unió Europea.

Les Mancomunitats de la Serrania i Alto Turia, així com el GAL Turia-Calderona, reuniran experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprendimiento.

L'esdeveniment està dirigit a les pimes amb necessitats d'innovació, pimes de sectors madurs, empreses jóvens innovadores, emprenedors amb projectes empresarials en fase de preincubació, incubació o creació d'empresa, i potencials emprenedors.
 

PROGRAMA (DESCARREGAR PDF)

9:15 - 9:30 h.

Recepció i acreditació d'assistents


9:30 - 10:15 h.

Recursos financers per a pimes i emprenedors

Un dels principals problemes a què s'enfronta qualsevol emprenedor quan pretén crear el seu negoci és la busca de finançament, quines fonts de finançament podem buscar a l'hora de crear la nostra pròpia empresa?.

 • Ramón Ferrandis, Director Àrea Econòmic Financera en CEEI València
 • Aitana Camps, gerent Grup Túria-Calderona (GAL)
 • Eliseo Ordiñaga, Director Servef Chelva

10:15 - 11:45 h.

Emprendre a la teua comarca és possible

És este taller s'escoltaran cinc experiències de la zona per a donar veu a les entitats que han aconseguit assentar-se en la comarca en sectors com el turístic, l'agroalimentari i el forestal.

 • Alejandro Sebastián, Serga
 • Juan Ángel Navarro, Natura Constructiva
 • Ángela del Castillo, Cosmofísica
 • Juan José Martínez, Bodega Terra d’art
 • César Rodrigo, Geonatur
 • MODERA: Aitana Camps, gerente GAL Turia-Calderona

11:45 - 12:30 h.

Networking

Durant l'intercanvi de targetes en el networking, s'habilitarà una espai perquè entitats de la zona tinguen el seu punt d'informació. Així mateix, els assistents que tinguen qualsevol consulta seran atesos per les entitats següents:

 • SERGA. SERVICIOS AGROPECUARIOS S.L. Serveis agropecuaris i cunicultura.
 • NATURA CRONSTRUCTIVA S.L. Serveis forestals, integració, assessoria i consultoria ambiental, manteniment, construcció rural, parcs i jardins.
 • GEONATUR. Turisme actiu i educació ambiental
 • BODEGA TERRA D´ART. Vinyes i bodegues. Valle de Ahíllas.
 • DESATUR COOP. V. Desenvolupament de projectes turístics
 • VIVENATURE 2008 S.L. Empresa de treballs forestals i obres medioambientals.
 • PASTELERIA INDUSTRIAL MONTETURIA S.A. Fabricació i comercialització de pastisseria industrial artesana.
 • CERVEZAS GALANA. Elaboració de cervesa artesana
 • MASQUESETAS. Assessorament al truficultor i anàlisis de planta micorritzada per a producció de tòfona negra.
 • LA ALCUBLANA COOPERATIVA. Cooperativa agrícola olis, vins i altres serveis.

12:30 - 14:00 h. Sigues el protagonista #NoSeasInvisible: La Marca Personal

Mai abans hem tingut en les nostres mans la possibilitat de mostrar-nos professionalment com tenim ara, podem triar entre continuar sent els actors del guió escrit per altres o ser els protagonistes del nostre. Què decidixes?

 • Ximo Salas, Fundador de Ximo Salas Sistemes de Persones

25-05-2018 PLA DE FORMACIÓ 2018 (MAPAMA)


La Direcció general de Desenvolupament Rural i Política Forestal impulsa el “Programa de formació contínua 2018 per a tècnics que desenvolupen les seues activitats en el Medi Rural”. Aquest programa engloba els cursos de la Secretaria General d'Agricultura i Alimentació del Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi ambient (MAPAMA). El seu objectiu és que aquesta formació siga un dels instruments de modernització i canvi del medi rural.

Per açò, aquest programa contempla el desenvolupament d'accions formatives, dirigides als col·lectius amb major incidència en el medi rural, i que es troben implicades en els processos de canvi que afavoreixen el desenvolupament rural, les noves tecnologies, innovació, assessorament, sostenibilitat i conservació de recursos i d'acció pel clima, entre uns altres.

Els cursos pretenen formar als tècnics que treballen en els diferents àmbits del medi rural, com a tècnics de les diferents administracions, Xarxes i Grups d'Acció Local, Organitzacions Professionals Agràries, Cooperatives i Associacions del medi rural, Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local i titulats universitaris que treballen en el sistema d'assessorament que es destina als possibles beneficiaris de les ajudes de la PAC sobre la gestió de terres i explotacions.

Els cursos presencials s'impartiran en instal·lacions adequades del MAPAMA.
Els cursos i jornades impartits en format on-line disposaran d'una plataforma web de formació específica.
Les classes emeses mitjançant videoconferència es realitzaran en aules del Ministeri o en el lloc de treball del conferenciant, i a través de l'aplicació específica de la plataforma web de formació.


Des de Divalterra volem fer enfasis en els cursos més pròxims a la formació tècnico-pràctica dels agents de desenvolupament rural, com són: 

 • Els actors del medi rural i el seu paper en la prevenció dels incendis forestals

Dates de Realització: Últim trimestre de 2018 (Madrid) 
Sol·licitud: <<< Clic ací >>>

 • X curs d'actuacions de restauració hidrològic-forestal per a conservació dels recursos naturals i mitigació de la desertificació i el canvi climàtic.

Dates de Realització:24 al 28 setembre. CENCA (S. Fernando H.)
Sol·licitud: <<< Clic ací >>>

 • Curs la planta forestal com a generador de rendes i component biològic de les actuacions de restauració en àrees mediterrànies.

Dates de Realització: 4 al 8 de juny (El Serranillo - Guadalajara)
Sol·licitud: <<< Clic ací >>>

 • ​3ª Edició del curs de formació sobre l'aplicació de la política europea de desenvolupament rural a Espanya.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Dates de Realització: 15 al 19 d'octubre CENCA (S. Fernando H.)
Sol·licitud: <<< Clic ací >>>

 • Curs turisme d'experiències en el medi rural 

Dates de Realització: Octubre. (Madrid).
Sol·licitud: <<< Clic ací >>>

 

+ INFORMACIÓ: 

Llistat complet de cursos MAPAMA: <<< Clic ací >>>

Pla de Formació MAPAMA 2018

25-05-2018 Ponència i col•loqui


La Iniciativa Empresarial per l'Ètica i el Bon Govern naix amb l'objectiu de reflexionar sobre la prevenció de la corrupció en l'àmbit empresarial i de les administracions públiques de la Comunitat i continuar treballant per a alçar la hipoteca reputacional que encara pes sobre el nostre territori així com analitzar el nou marc de relacions entre les administracions públiques i el teixit empresarial. Es tracta de fer un pas més per a consolidar la confiança en les institucions valencianes i, per extensió, en el teixit empresarial que ha patit, d'una manera o una altra també el nefast fenomen de la corrupció.

El bon govern corporatiu s'ha convertit en una ferramenta fonamental de les empreses per a combatre amb èxit les males pràctiques que posen en risc la seua reputació i afecten la seua competitivitat. D'eixa manera la integritat, la transparència i la rendició de comptes s'han erigit en elements clau dels procediments i processos per a dirigir, gestionar i controlar una empresa.

Per a això, la Generalitat Valenciana junt amb la Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana i el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, han organitzat 3 jornades de treball i debat per a reflexionar les bones pràctiques en l'àmbit empresarial de la Comunitat Valenciana, analitzar les relacions entre el món empresarial i les administracions, especialment en l'àmbit de la contractació pública i llançar una declaració contra la corrupció i en favor de la integritat empresarial i institucional.

Les jornades se celebraran el 29 de maig en Valencia, el 5 de juny a Alacant i el 12 de juny a Castelló. Les jornades està dirigides especialment a empresaris i empresàries i personal directiu de les empreses d'Alacant, València i Castelló.


Objectius:

 • Reflexionar sobre la prevenció de la corrupció en l'àmbit empresarial i de les administracions de la Comunitat Valenciana.
 • Analitzar les relacions entre el món empresarial i les administracions, significativament en l'àmbit de la contractació pública.
 • Aprovar una declaració contra la corrupció i en favor de la integritat empresarial i institucional. El text s'hauria consensuat prèviament amb les organitzacions del món empresarial.
   

Públic destinatari:

Empresaris i empresàries i personal directiu d'empreses de la Comunitat Valenciana.

En el moment de la inscripció els i les participants podran formular preguntes relacionades amb els continguts del programa, de manera que el desenvolupament de les jornades siguen una resposta efectiva als interessos del públic assistent.


Programa:

9.30 Inauguració

A. Context general
10:00 Domingo García Marzá.

11.00 Descans

B. Nou marc de relacions entre les empreses i les administracions

11.30

 • Canvis normatius en matèria de Responsabilitat social i lobbies.
  Josep Ochoa Monzó.
 • Contractació pública i males pràctiques.
  Julio Tejedor Bielsa.

C. Experiències d'integritat empresarial.
12.45 Taula redona d’empreses.
Caixa Popular.
Consum.
El Corte Inglés.

D. Taula de cloenda amb organitzacions empresarials i Conselleria
13.30

14.00 Vi d'honor
 

Lloc i dia del col·loqui:

29 de Maig Edifici de la Borsa de València – Carrer dels Llibrers, 2-4

 

+info

<<< Inscripció >>>

<<< Iniciativa empresarial >>>

 

24-05-2018 Ajudes per al desenvolupament del Pla d'internacionalització del Programa Xpande de suport a l'expansió internacional de la pime.

 

L'objecte de la convocatòria és la selecció d'empreses participants en el Programa Xpande, tant en la seua fase d'assessorament com en la seua fase d'ajudes.

El programa té com a objectiu potenciar el procés d'internacionalització de les empreses a través d'un assessorament personalitzat d'acord amb una metodologia moderna i sustentada en tècniques d'intel·ligència competitiva que té com a fi últim oferir a l'empresa un pla d'internacionalització que li permeta obrir nous mercats i millorar la seua competitivitat.

 

Interessats/Sol·licitants

Pimes, micropimes i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de València.
 

Requeriments

Les ajudes van destinades a totes les empreses de la província de València que complisquen els requisits següents:

- Ser una pime (xicoteta o mitjana empresa) o autònom.
- Estar al corrent de pagaments de les seues obligacions tributaris i amb la Seguretat Social.
 

Quantia de l'ajuda / Procediment de pagament

El pressupost màxim d'execució del programa en el marc d'aquesta convocatòria és de 445.749,91 euros, dins del Programa operatiu plurirregional d'Espanya 2014-2020.

Fase 1- Assessorament per a l'elaboració d'un pla d'internacionalització.
Fase 1a: selecció de mercats. Fase 1b: accés al mercat.

Aquests costos seran prefinançats en la seua totalitat per la Cambra de Comerç i la Cambra d'Espanya, i no suposaran cap desemborsament ni cost per part de la PIME beneficiària.
Els recursos estimats per empresa previstos en la fase d'assessorament són de 5.320 €, que seran aportats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea i per la Cambra de Comerç de València/Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Fase 2- Ajudes per al desenvolupament del procés d'internacionalització.

Les empreses que participen en la fase d'ajudes disposaran d'un pressupost màxim de 9.000 euros, cofinançat en un percentatge del 50 % a càrrec dels fons FEDER, i la resta serà cofinançat per l'empresa.


- Complir la normativa de ajudes de minimis segons el que preveu el Reglament (CE) 1998/2006.
- Estar donat d'alta en el Cens de l'IAE, secció 1: activitats empresarials, industrials, comercials i de serveis.
- No trobar-se incursa en cap de les prohibicions a què fa referència l'article 13 de la Llei 38/2003.

Podran acollir-se a aquestes ajudes aquelles empreses participants en la fase d'assessorament i aquelles altres que hagen participat amb anterioritat en el Programa Xpande o en programes semblants d'assessorament d'ICEX o altres organismes de promoció exterior.


Normativa

- Convocatòria pública del Programa Xpande, obertura del termini per a presentació de sol·licituds de participació en la fase d'assessorament i/o en la fase d'ajudes per al desenvolupament del Pla d'internacionalització del Programa Xpande de suport a l'expansió internacional de la pime, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. (DOGV núm. 8301, de 23/05/2018)


Llistat de normativa

<<< Vegeu la convocatòria pública del Programa Xpande >>>

<<< Enllaç web Cambra >>>