Mostrant els resultats de 51 a 60 de 119

22-09-2017 Paterna acull el 22 de setembre una jornada sobre Economia Circular a l'àmbit industrial

Jornada sobre “Economia circular en l'àmbit industrial” organitzada en el marc del projecte SURPLUS MALL que tindrà lloc el pròxim dia 22 de setembre, de 9:00 a 12:00h, en les instal·lacions d'ASIVALCO (C/ Gijón, 3, Pol. IND. Fuente del jarro, Paterna, València).

El projecte SURPLUS MALL ha analitzat la viabilitat d'una plataforma de comerç electrònic per a l'intercanvi d'excedents industrials i servicis associats amb l'objectiu de maximitzar la revaloració i reutilització de residus en les cadenes productives.

La jornada, organitzada per ITE i FEPEVAL, amb la col·laboració d'AEMON i ASIVALCO, està principalment dirigida als següents sectors d'interés: (i) indústria, (ii) gestió de residus, (iii) gestió, enginyeria i innovació mediambiental, (iv) logística i transport de mercaderies i (v) certificació i control de materials i productes, entre altres àmbits relacionats amb la temàtica.

En una primera part de la jornada es presentaran i analitzaran els resultats del projecte. A continuació es comptarà amb una taula d'experts econòmics i polítics que debatrà sobre la situació, tendències i noves oportunitats de negoci en l'àmbit industrial des d'una perspectiva d'economia circular aplicada a la revaloració i reutilització d'excedents de producció.

SURPLUS MALL ha sigut finançat pel Climate-KIC la principal iniciativa europea contra el canvi climàtic.

Inscripció a Jornada

20-09-2017 Cursos gratuïts de Turisme a Montesa

El primer curs “Curs creació de producte turístic agroalimentari” es realitzarà a l´espai llotja de la localitat, del 16 al 20 d´octubre, en horari de 09:30 a 13:30h. Una duració total de 20h.

Continguts:

-Escenari actual del turisme, bases per a la conceptualització de productes agroalimentaris (infraestructures, RRHH, serveis).

-Determinació de públics i determinació de productes potencials asociats en l´escenari turístic de la Comunitat Valenciana.

-Determinació de suports i accions de comunicación i comercialització asociats a la posada en el mercat de productes turístics agroalimentaris.

-Bases per a la atenció al client turístic.

Inscripcions: http://www.cdt.gva.es/opencms/opencms/centresdeturisme/es/contents/cursos/curso.jsp?lang=es&curso=FC09017¢ro=1

El segon curs “Taller emprenedoria i nous valors empresarials turístics” es desenvoluparà a l´espai llotja de la localitat, des del 20 al 23 de novembre, en horari de 09:30h a 14:00. Una duració total de 20h.

Continguts:

1. Oportunitats de negoci en el sector turístic.

a. Identificar les potencialitats del sector turístic de la Comunitat Valenciana.

2. Taller d´emprendiment:

a. Qué significa Emprendre. Análisi del perfil emprenedor.

b. Qui pot ser emprenedor?

c. L´emprenedor i la innovació.

d . Ventajes de l´autoocupació .

e. De la idea a l'empresa .

f. Anàlisi de casos d´èxit.

g. Decàleg de l´emprenedor.

h.Programa Accestur de recolzament a emprenedors.

3. Tècniques de recerca d´ocupació:

a. Noves formes de recerca d´ocupació: portals d´ocupació .

b.Portal CdT Jobs

c.Com elaborar un CV i realizar una entrevista de treball en aquests nous portals d'ocupació.

4. Nous valors empresarials de turisme:

-Codi ètic del turisme i hospitalitat

– turisme sostenible

– turisme accessible.

Inscripcions:

http://www.xarxadecentresdeturisme.com/opencms/opencms/centresdeturisme/es/contents/cursos/curso.jsp?lang=es&curso=FO07717¢ro=1

19-09-2017 Canals: Curs PICE d'Activitats Auxiliars del Comerç, Shopper Marketing i Retail

L'Ajuntament de Canals, des de la Regidoria de Promoció Socieconòmica i en col·laboració amb la Cambra de Comerç de València, ha organitzat un curs gratuït, en el marc del PICE, anomenat “Activitats Auxiliars de Comerç. Shopper Marketing & Retail” amb l´objectiu de millorar l´empleabilitat dels joves i proporcionar-los les eines i coneixements necessaris que els permeta realitzar amb professionalitat aquelles activitats pròpies d'un auxiliar de comerç: reposició i condicionament del punt de venda, atenció i informació protocolaritzada i estructurada al client, activitats de caixa, preparació de comandes, etc.
Aquest curs inclou la formació en Empleabilitat i habilitats socials, i Eines Social Mitjana per a la cerca d'ocupació, que el seu objectiu és facilitar els coneixements i recursos necessaris per a realitzar una cerca d'ocupació més efectiva i acostar-se a les empreses amb confiança. 

La titulació que s'obtindrà serà un diploma acreditatiu (sempre que hi haja una assistència mínima del 75% de les hores totals del curs), i el Carnet de Manipulador d'Aliments de comerç i al·lergògens.

Requisits:

- Menors de 30 anys.
- En situació d´atur.
- No estudiant.
- Inscrit a la Garantia Juvenil.

- PERIODE LECTIU: Del 17 d’octubre de 2017, fins el 06 de novembre de 2017.
- HORARI: 9:00 – 14:00 hores.

- LLOC: Centre Jove (Canals).
- TERMINI DE SOL·LICITUDS: fins el 22 de setembre de 2017, a les 14 hores.

INSCRIPCIONS

 

18-09-2017 Del 19 al 28 de setembre, taller pràctic sobre marketing online low-cost a Ontinyent

CONTINGUT DEL TALLER (4 sessions de 2 hores)

  • Creació i gestió de campanyes de publicitat en xarxes socials: Facebook Adds, Twitter i Instagram. Creació de compte per a publicitat, passes a seguir i aspectes a tenir en compte per a la realització d'anuncis pagats
  • Creació de compte i gestión de publicitat a Google Adwords
  • Email marketing: configuració d'un servidor de correu per a email marketing. Fidelització i vendes creuades a través d'email marketing. Eines d'email marketing gratuïtes: com fer-les servir.

+INFO: http://www.camaravalencia.com/es-ES/jornadas/Paginas/pagina-evento.aspx?cod=6659

15-09-2017 Focus Pime Camp de Morvedre, el 19 de setembre a Sagunt

El proper dimarts 19 de setembre, al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt de 9:00 a 14:00 hores, Focus Pime i Empreniment Camp de Morvedre reunirà experiències empresarials d'èxit al territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'empreniment. 

Per a assistir a Focus Pime i Empreniment Camp de Morvedre cal estar registrat al portal, en qualsevol dels seus canals.Si ja estàs registrat, inscriu-te a la jornada i a continuació, ves a la parrilla de sessions i inscriu-te a la sessió que siga del teu interès.

Si tens algun dubte o problema amb el procés d'inscripció, pots posar-te en contacte amb l'organització a través del sistema de Consultes i Suggeriments del web. 

Inscriu-te gratuïtament a les diferents sessions

Descarrega't aquí el programa d'activitatsPrograma Focus Pime i Empreniment Camp de Morvedre.

17-08-2017 FIRA COMERCIAL EN CANALS

L'Ajuntament de Canals, des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica, està treballant en l'organització de la propera edició de la Fira Comercial, que tindrà lloc el proper dissabte, 30 de setembre de 2017, en l'Avinguda Vicent Ferri de Canals.

Tots aquells comerços i empresaris que ho desitgen, estan convidats a participar de forma gratuïta. 

L'horari de funcionament de la Fira Comercial serà de 9:00 a 21:00 hores. 

El procediment d'entrega de sol·licituds es realitzarà a través del Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Canals. I el termini per a presentar les sol·licituds serà fins el dia 22 de setembre de 2017.

SOL·LICITUD DE PARTICIPACIÓ EN LA FIRA COMERCIAL

- INSTRUCCIONS I NORMES DE PROCEDIMENT PER A PARTICIPAR EN LA FIRA COMERCIAL DE CANALS

11-08-2017 Obertes les ajudes 2017 a projectes relacionats amb els Grups d'Acció Local de Pesca (GALP)

El Fons Europeu Marítim i de la Pesca (FEMP) ) assenta les bases del desenvolupament local participatiu, configurant els grups d’acció local pesquers (d’ara en avant GALP) com els instruments bàsics a través dels quals s’implementa l’esmentat desenvolupament, per mitjà de l’elaboració i posada en pràctica de les estratègies de desenvolupament local participatiu (EDLP)

Les bases publicades al DOGV de 4 d'agost de 2017 regulen les subvencions per a finançar actuacions de millora del sector lligades a les EDLP.

Les sol·licituds de la convocatòria 2017, oberta des de la seua publicació al DOGV d'11 d'agost, seran tramitades pels GALP en les seues respectives àrees geogràfiques d’actuació, per a la qual cosa es formalitzaran convenis de col·laboració amb la Generalitat a través de la conselleria competent en matèria de pesca marítima, per a la implementació de les EDLP, com els recentment firmats per la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural amb els Grups d'Acció Local Pesquera de La Marina, La Safor i La Plana i GALP format per Santa Pola i Guardamar del Segura.

Els beneficiaris de les ajudes seran els propis GALPs o les persones físiques o jurídiques, de caràcter públic o privat, que desenvolupen projectes integrats en l’EDLP i que contribuïsquen a aconseguir un o més dels objectius previstos en l’article 4.1 de l'ordre reguladora de les bases d'ajudes, en l’àmbit territorial del GALP, a la Comunitat Valenciana

11-08-2017 L’Ajuntament de Silla aconsegueix 663.401,76 euros del Servef per donar ocupació als joves

Una de les prioritats de l’Ajuntament de Silla eé oferir als joves alternatives laborals, i facilitar l’adquisició d’experiència laboral, per la qual cosa ha apostat de forma decidida pel programa AVALEM JOVES del SERVEF, fins a aconseguir 663.401,76 euros de subvenció del Servef i ser el primer municipi per nombre d’habitants que destina a aquest fi.

Hui l’Alcalde de Silla, Vicente Zaragoza, també com a responsable d’Ocupació, ha donat la benvinguda als 42 joves que s’incorporen el dia 28 de juliol a l’Ajuntament per un període d’un any. L’alcalde ha ressaltat que és un fet històric per aquest municipi, que tants joves de tan diversa formació i experiència s’incorporen a treballar a l’Ajuntament amb un contracte d’un any, Cal que l’Administració faça aquest gran esforç per donar oportunitats laborals als joves i posar en valor el seu talent. A més els joves comptaran amb una tutora laboral per millorar la seua empleabilitat, fomentar les seus habilitats i aconseguir la seua posterior inserció laboral en les empreses.

Els joves treballadors cobriran llocs en les diferents àrees de gestió municipal: serveis social, animació ciutadana, policia local, medi ambient, normalització lingüística, promoció econòmica, joventut, educació i atenció al ciutadà.

Els perfils professionals son variats dels quals 12 llocs seran per a titulats i 30 per oficis. Entre les titulacions s’incorporen: periodistes, arquitectes, professors, psicòlegs, administració i direcció d’empreses, Dret, cicles formatius d’administració i finances, animació sociocultural i turisme. El personal d’oficis cobriran els llocs de jardiners, obrers, conserges, ajudants d’electricistes i personal de neteja

Aquesta iniciativa mostra el compromís de Corporació local pels joves, l’ocupació i la millora de la realitat social.

03-08-2017 Fins l'11/9, ajudes del programa mixt d'ocupació-formació Escoles d'Ocupació Et Formem

"Et Formem" és un programa mixt d'ocupació-formació que té per objecte millorar l'ocupabilitat i facilitar la inserció laboral de les persones desocupades a les quals va dirigit, col·lectius amb dificultats d'inserció laboral o vulnerables, per mitjà de la realització d'obres o servicis d'utilitat pública o d'interés social que possibiliten a l'alumnat/treballador la realització d'un treball efectiu per mitjà del contracte per a la formació i l'aprenentatge, que junt amb la formació professional per a l'ocupació rebuda, procure la seua qualificació professional i afavorisca la seua inserció laboral.

Les subvencions per a les Escoles d'Ocupació, ET FORMEM, es calcularan per a cobrir els diferents gastos i aconseguiran els següents conceptes, respectant, en tot cas, les condicions de l'Ordre ESS/1924/2016, de 13 de desembre, per la qual es determinen les despeses subvencionables pel Fons Social Europeu durant el període de programació o norma que els substituïsca:
A) Mòdul A: Costos salarials del personal directiu, docent i auxiliar administratiu: 3'68 euros per cada participant i hora.
B) Mòdul B: Costos de formació: 1'03 euros per cada participant i hora
C) Mòdul C: Salaris de l'alumnat: el 100 % del Salari Mínim Interprofessional anualment establit, en concepte de salaris de l'alumnat/treballador. 

+info, tràmits i normativa: http://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=18881&version=amp