Mostrant els resultats de 61 a 70 de 338

10-05-2018 Curs presencial gratuït: “Bases de la producció agroecològica. C. Valenciana”


L'agricultura i alimentació ecològiques plantegen nous mètodes de producció en resposta a la creixent demanda per part de la ciutadania d'aliments sans i assegurances conreades mitjançant tècniques respectuoses amb el medi ambient. És molta la superfície destinada a produir aliments, restada als espais naturals, en la qual s'utilitzen tècniques intensives que impacten negativament en la qualitat tant dels aliments com del sòl fèrtil i deriven en la pèrdua de biodiversitat conreada i silvestre; erosió; eutrofització etc.

L'agricultura ecològica és la proposta de l'Agroecologia per al maneig sostenible dels agrosistemes i per a conservar la capacitat productiva de les nostres terres cultivables. Aquest maneig ecològic es basa a mantenir la fertilitat del sòl mitjançant l'equilibri proporcionat per la biodiversitat i el tancament de cicles de matèria i energia, i en el moment actual es presenta com a alternativa rendible, real, vàlida per a la recuperació ambiental i social d'àmplies zones rurals.


Objectius:

 • -Familiaritzar-se amb les bases teòriques del maneig sostenible dels agroecosistemes.
 • -Conèixer el procés de conversió i la normativa de la producció ecològica.
 • -Analitzar els problemes que provoca l'agricultura convencional i el paper que juga l'Agroecologia a nivell mediambiental i social.
 • -Aproximar-se a experiències pràctiques reals que faciliten la cerca d'ocupació en el sector.


Descripció del curs:

Curs presencial

Durada: 35 hores

Professorat: Experts socis de SEAE i professionals del sector: Víctor Gonzálvez (SEAE), Dolores Raigón (SEAE-UPV), Rodolfo Canet (CDAS-*IVIA), Alfons Dominguez i Josep Roselló (SPEIT), Rosa Vercher (UPV), Anna Gomar (La Va unir), Ana Lladosa (*CAECV) i uns altres, a més d'empreses del sector.


Metodologia:

El curs es realitzarà mitjançant sessions presencials en horari de matí i vesprada. Les ponències es desenvoluparan en format classe magistral, debat o taula redona amb empreses del sector. A més, es realitzarà la visita a una o dues finques frutícolas ecològiques. L'assistència a almenys un 80% de les classes és obligatòria per a l'obtenció d'un certificat.+info

<<< Preinscripció online >>>

 

09-05-2018 Jornada d'empreniment agroalimentari (Foios)


La Jornada està plantejada de manera transversal, atenent a l'actual diversitat de sectors relacionats amb la agroalimentació, i abordant les diferents línies de productes i serveis agroalimentaris, entre ells, els xicotets transformats, el agroturisme, els productes artesans, els ecològics, la gastronomia, la salut i benestar, etc., fent un especial recalcament en els productes locals i en els canals curts de comercialització i de venda directa.

També aportant idees i solucions per a donar un valor afegit a aquests productes i afavorir una diferenciació dels mateixos, la qual cosa en definitiva es traduirà en una major rendibilitat per al productor i comercializador. Açò potenciarà a més, el comerç local i afavorirà els valors de proximitat, socials, mediambientals, naturals, ecològics, de turisme rural, saludables i gastronòmics que la societat actualment demanda.

Per a poder desenvolupar el citat, la Jornada començarà amb l'exposició i desenvolupament d'un itinerari-guia amb les 5 claus per a aconseguir l'èxit en la comercialització dels nostres productes agroalimentaris: mercats, canals de comercialització, diferenciació del producte/servei, posicionament i visibilitat; i es continuarà amb diversos aspectes relacionats amb la seguretat i sanitat agroalimentària.

Posteriorment intervindran els 3 emprenedors agroalimentaris que exposaran les seues experiències personals i els seus coneixements pràctics sobre com i de què forma comercialitzar els productes per a obtenir una major rendibilitat, acabant la Jornada amb una taula redona en la qual es podran debatre tots els temes exposats amb la finalitat d'obtenir unes conclusions que puguen ser satisfactòries per a tots els productors agroalimentaris de la comarca.


<<< Quan? El dimarts, 29 de maig de 2018 de 16:00 a 19:00 >>>

<<< On?  Centre Social de Foios C/ Periodista Badía, 5 Foios (València) >>>

09-05-2018 FAURART ARRIBA A LA CINQUENA EDICIÓ

El ja consolidat com al Festival del Teatre al Carrer de la comarca del Camp de Morvedre, FaurArt, prendrà de nou els carrers del poble durant els dies 19 i 20 de maig. Aquesta nova edició, la cinquena, continuarà apostant per convertir-se en el gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil, juvenil i adult sota el títol de "Construint ponts". Ponts entre el festival FaurArt i Llatinoamèrica, amb intèrprets de música emergent folklòrica de Colòmbia i Uruguai, que formaran part de la programació, i, també, ponts amb l’IES La Vall de Segó, amb el què ha hagut una col·laboració directa a fi de continuar afavorint l’afluència de públic, sobretot adolescent.

Amb eixe objectiu, durant tot el curs escolar s’ha estat treballant amb els estudiants perquè formen part del projecte de FaurArt introduint-los en l’organització del festival a través del voluntariat i fent que creen la imatge del festival amb un concurs de cartells. A més, els estudiants han creat la seua pròpia peça teatral.

La regidora de Cultura, Consol Duran, ha destacat que "FaurArt suposa dos dies de cultura, teatre, màgia, circ, dansa i música per a totes les edats, que converteixen places, carrers i racons del nostre poble en autèntics espais escènics". Segons Duran, "per a fer realitat aquest projecte, l’Ajuntament ha confiat la seua direcció, organització i producció a un grup de gent amb moltes ganes de treballar encapçalat i coordinat per José Carlos Bellver". "Entre tots hem aconseguit formar un gran equip que treballa braç a braç perquè FaurArt seguisca creixent i fomentant la cultura accessible", ha conclòs.

El festival, que està organitzat per l’Ajuntament de Faura i compta amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura, oferirà un total de 12 espectacles i 3 representacions musicals.

De les 12 companyies que participaran, 8 són valencianes, mentres que 2 són d'altres comunitats autònomes i altres 2 són internacionals. D'elles destaca la Cía Jean Philippe kikolas -SIN REMITE, que ha obtingut el Premi della Giura – Milano Clown Festival 201; Premi del Públic – MalabHaría 2013 (Festival internacional de circo-teatro de Haría) i Premi Stuartini – MYAU 2015.

Enguany FaurArt inaugura nous espais escènics. De manera que a la Plaça de l'Hostal, la Plaça Major o la Plaça del Mercat, entre altres, s'uniran també l'escorxador, el trinquetet i l'encreuament entre el carrer Sistar i el carrer La Muralla com a escenaris del festival. En definitiva, l'art i l'entreteniment tornaran a estar present en cada racó del poble.

09-05-2018 I TROBADA DE JOVES DE LES VALLS, 2018

El pròxim dissabte 12 de maig arriba a la localitat de Quartell la I Trobada de Joves de Les Valls, organitzada pels Ajuntaments dels cinc municipis, la Mancomunitat de Les Valls i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

L’event comptarà amb diferents activitats per a totes les edats i gustos. Pel matí es farà una eixida senderista per la Ruta de l’aigua, en col·laboració amb la Junta d’Aigües de la Font de Quart, acabant en un esmorzar tots junt a la Font. Les inscripcions estan obertes fins el dia 9 de maig als cinc Ajuntaments de Les Valls. La organització facilitarà la beguda i l’entrepà a totes les persones inscrites.

D’altra banda, per a la vesprada s’ha organitzat una gimcana digital, en la que els/les participants hauran d'anar superant proves mitjançant el telèfon mòbil i passant per diferents localitzacions del poble. Per últim, per la nit tindrà lloc un sopar popular i una disco-mòbil amb dj’s locals.

Per a inscriure's tant al sopar com a la gimcana digital, clica en el següent enllaç:

https://sites.google.com/view/lesvallsjove

 

Altres enllaços d'interès:

 • Perfil de facebook: 

https://www.facebook.com/lesvallsjove/

 • Perfil de Instagram:

https://www.instagram.com/lesvallsjove/

Anima't i participa!!

07-05-2018 Càpsules per a emprendre (Valenciactiva)

Les "Càpsules per a emprendre", una iniciativa de l'Ajuntament de València, que imparteix la Cambra de Comerç de València, on oferim una formació a mida de 7 setmanes de duració en matèries bàsiques i necessàries per a portar a bon terme les idees o projectes d'emprenedoria.

El programa té caràcter modular independent, pots optar per realitzar totes les càpsules o únicament les que et resulten d'interès.

El nombre màxim de participants en cada càpsula serà de 20 persones, i s'exigirà un nombre mínim de participants per a la realització del curs.

Si estàs pensant en crear una nova empresa però no tens clar com dur a terme el teu pla de negoci, aquest és el curs ideal per a tu, perquè en un temps reduït t'ensenyarem a realitzar-lo i executar-lo.

Si pel contrari ja tens el teu pla d'empresa o ja has iniciat la teua marxa empresarial, però creus que necessites aprofundir en alguna altra àrea determinada, aquest també és el curs ideal per a tu, perquè podràs triar entre realitzar el curs complet o únicament la càpsula que t'interesse.


Lloc: CMOF MAGÚNCIA
Plaça de Magúncia, 2 (Mercat de Castilla)

Horari: De dimarts a divendres de 10:00h a 13:00h.

Durada: 12 hores per mòdul excepte la càpsula VII 9 hores.
 

Per a inscriure't, polsa durant el periode d'inscripció en cada una de les càpsules que t'interessen i ompli el formulari:

 

PRIMERA FASE

CÀPSULA I. Definició de models de negoci i gestió d'empresa.

INSCRIPCIÓ OBERTA Des del 3 fins al 10 de maig de 2018

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 11 de maig 2018

REALITZACIÓ: Del 15 al 18 de maig 2018

 • Concepte de model de negoci.
 • Mètode del “Llenç de Disseny”.
 • Com construir un model de negoci.
 • Elements d'un pla de negoci.
 • Dades bàsiques del projecte empresarial.
 • Anàlisi DAFO dels promotors.
 • Definició del producte o servici.
 • Anàlisi del mercat.
 • Aprén a fer el teu propi pla d'empresa.
   

CÀPSULA II. Pràctic d'obligacions fiscals i tributàries del negoci.

INSCRIPCIÓ OBERTA Des del 3 fins al 17 de maig de 2018

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 18 de maig 2018

REALITZACIÓ: Del 22 al 25 de maig 2018

 • Introducció.
 • Inici de l'activitat davant de l'Administració Tributària.
 • Principals obligacions formals.
 • Pagaments a compte.
 • El IRPF.
 • Impost sobre el Valor Afegit.

 

CÀPSULA III. Pràctic de gestió laboral, alta en RETA i alta treballadors/es.

INSCRIPCIÓ OBERTA Des del 8 fins al 24 de maig de 2018

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 25 de maig 2018

REALITZACIÓ: Del 29 de maig fins a 1 de juny  2018

 • Característiques del treballador/a autònom/a.
 • TRADE (treballador/a autònom/a econòmicament dependent).
 • Enquadrament en la Seguretat social. Règim General o Règim Especial de treballadors Autònoms (RETA).
 • Protecció social i acció protectora.
 • Retribució i costos de seguretat social.
 • Responsabilitat empresarial.

 

CÀPSULA IV. Màrqueting.

INSCRIPCIÓ OBERTA Des del 15 fins al 31 de maig de 2018

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 1 de juny de 2018

REALITZACIÓ: Del 5 al 8 de juny de 2018

 • Pla de màrqueting. Segmentació i anàlisi de mercat.
 • Comunicació i vendes en Internet.
 • Màrqueting en xarxes socials.
 • SEM: Search Engine Màrqueting.
 • Com anunciar-se en google: conceptes bàsics.
 • Introducció a Google Analytics: què és i per a què servix.
 • Introducció al SEO: conceptes i ferramentes.
   

CÀPSULA V. Gestió economicofinancera.

INSCRIPCIÓ OBERTA Des del 22 de maig fins al 7 de juny de 2018

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 8 de juny 2018

REALITZACIÓ: Del 12 al 15 de juny 2018

 • El pla financer de l'empresa.
 • Previsions de tresoreria.
 • Expansió i desenvolupament empresarial.
 • Exportació.

 

CÀPSULA VI. Habilitats comercials per a la venda.

INSCRIPCIÓ OBERTA Des del 29 de maig fins al 14 de juny de 2018

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 15 de juny 2018

REALITZACIÓ: Del 19 al 22 de juny 2018

 • Conéixer la clientela .
 • Comunicació cap a la clientela. L'escolta activa.
 • Fases del procés de venda.
 • Presa de contacte.
 • Detecció de necessitats concretes.
 • Argumentació a mida.
 • Tractament d'objeccions: tècniques i tipus.
 • Tècniques de tancament: aconseguir l'acord.
 • Seguiment. Màrqueting relacional.

 

CÀPSULA VII. Coaching per a persones emprenedores. (9h)

INSCRIPCIÓ OBERTA Des del 5 de juny fins al 21 de juny de 2018

COMUNICACIÓ DE PERSONES SELECCIONADES (per mail): 22 de juny 2018

REALITZACIÓ: Del 26 al 28 de juny de 2018

 • Què és el coaching.
 • Principis del coaching.
 • Ferramentes i metodologies del coaching.

 

<<< Web Valenciactiva >>>

02-05-2018 Canals: Setmana de la formació empresarial

Des de la Regidoria de Promoció Socioeconòmica de l'Ajuntament de Canals, s'ha organitzat la "Setmana de la Formació Empresarial", amb ponències i tallers dirigits a empresaris, comerciants i emprenedors, però també per a aturats i estudiants. Aquesta començarà el proper dia 8 de maig fins el dia 11 de maig de 2018.

La programació és la següent:

 • Dimarts, 8 de maig:

      "IMMERSIÓ DIGITAL EN PIMES COMERCIALS"       

                   - Horari: 14:30 – 16:30 hores.

                     - Lloc: C. C. Ca Don José (C/. Diputació, 1. Canals).
                     - Ponent: Fidel García.

 

 • Dimecres, 9 de maig:

  “EINES DE SUPORT AL COMERÇ MINORISTA”

             - Horari: 13:30 – 13:45 hores.

  - Lloc: C. C. Ca Don José (C/. Diputació, 1. Canals).

   - Ponent: Mª Victoria Guillén.

 

“DISSENY I PROGRAMACIÓ DE PÀGINES WEB”.

                     - Horari: 13:45 – 16:30 hores.
                     - Lloc: C. C. Ca Don José (C/. Diputació, 1. Canals).
                     - Ponent: Álvaro Valladares.  
 
 • Dijous, 10 de maig:

             “VENDA SENSE FRENS”:
                     - Horari: 14:00 – 16:30 hores.
                     - Lloc: Bar-Restaurant Brasilia (Av. Vicent Ferri, 14. Canals).
                     - Ponent: Alejandro Martín.

 

 • Divendres, 11 de maig:

“EINES DE SUPORT AL COMERÇ MINORISTA”

         - Horari: 13:30 – 13:45 hores.

         - Lloc: C. C. Ca Don José (C/. Diputació, 1. Canals).

         - Ponent: Mª Victoria Guillén.

 

"GESTIONA LES TEUES XARXES SOCIALS AMB HOOTSUITE”:

- Horari: 13:45 – 16:30 hores.

                     - Lloc: C. C. Ca Don José(C/. Diputació, 1. Canals).
                     - Ponent: Álvaro Valladares.
 
 Si està interessat/ada, punxe en aquest enllaç per a inscriure's:

 

AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL

AJUNTAMENT DE CANALS

PL. DE LA VILA, 9.

46650, CANALS (VALÈNCIA)

962240126, ext. 2

664518773

02-05-2018 Jornada Energies renovables (València)


Les energies renovables estan cridades a protagonitzar el panorama energètic espanyol dels pròxims anys. L'evolució tecnològica i la dràstica reducció de costos que han experimentat fan que a dia d'avui no solament siguen competitives amb qualsevol altra font, sinó que els seus beneficis mediambientals i socials els porten a ser protagonistes indiscutibles en qualsevol desenvolupament energètic. L'objectiu d'aquesta jornada és analitzar les oportunitats que la Comunitat Valenciana té en aquest nou entorn, des d'una perspectiva tècnica (noves tecnologies, adaptació i capacitat de la xarxa…), administrativa (tramitació autonòmica i local, terminis…) i financera (Project finance, PPA, crowdlending…).

La macro jornada reunirà a:

 • Professionals del sector energètic: fabricants, promotors, instal·ladors, enginyeries, consultores.
 • Representants de l'administració pública nacional, regional i ajuntaments.
 • Propietaris de plantes industrials.
 • Bancs, inversors privats, business angels, entitats de crowdlending i crowdfunding.
 • Associacions sectorials nacionals i regionals.


Programa:

09:00 Registre

09:30 Una nova etapa de les energies renovables. El cas de la Comunitat Valenciana. D. Daniel Navia Simón, Secretari d'Estat d'Energia (tbc) D. Rafael Climent, Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius. Comerç i Treball D. Marcos J. Lacruz, President de AVAESEN

10:10 Renovables: competitivitat i estalvi. El paper del autoconsum. Impacte de costos energètics en competitivitat industrial. Anàlisi i mesura en autoconsum. Tramitació i costos de les instal·lacions. El autoconsum en administracions públiques. Consumidors i autoconsum.

11:20 El renàixer de la tecnologia eòlica a la Comunitat Valenciana. Sectors Productius i Comerç El Recurs Eòlic a La Comunitat. El paper de la indústria auxiliar en eòlica. Finançament i creació de valor en eòlica. Innovació en el sector eòlic. Impacte d'eòlica en ajuntaments.

12:30 El paper del gestor i del distribuïdor de la xarxa elèctrica en les energies renovables.

13:30 Menjar- networking

15:30 Les particularitats del desenvolupament fotovoltaic a la Comunitat Valenciana. Aprovisionament, qualitat i costos en Parcs Solars. Fotovoltaica i xarxa elèctrica. Avaluació i planificació de parcs solars. Bancabilitat fotovoltaica. Impacte de la fotovoltaica en el seu entorn.

16:45 Opcions de finançament de projectes d'energies netes. Banca pública i renovables. El Crowdfunding en renovables. Aspectes tècnics, legals i econòmics per a finançament renovable. Fórmules per a l'estabilitat en preus de venda d'Energia.

17:45 Clausura

18:00 Cocktail-networking<<< Registrat ací >>>

02-05-2018 Taller per a empreses. Com puc finançar els meus projectes de I+D+I?


En el context econòmic actual, la inversió en I+D+i empresarial sembla complicada, no obstant açò, hi ha una sèrie d'instruments de finançament que representen una bona oportunitat per a les empreses.

L'Institut Tecnològic d'Embalatge, Transport i Logística (ITENE) organitza aquest taller per a les empreses del sector, en el qual es presentaran diferents programes de finançament de suport a la I+D+i empresarial de CDTI tant a nivell nacional com a internacional.
 
Addicionalment s'analitzaran les oportunitats que existeixen dins del Programa Marque Europeu per a la Innovació H2020 en pimes: SME Instrument.

Després de les presentacions, aquelles empreses que ho desitgen podran mantenir una entrevista amb el representant de CDTI o ITENE per a exposar les seues propostes de projectes i aclarir dubtes. Per a açò han d'emplenar la fitxa de sol·licitud adjunta i remetre-la abans del 10 de maig al correu indicat per a les inscripcions.


PROGRAMA:

9:30 a 10:00   Registre assistents

10:00 10:10    Benvinguda, introducció i objectius Representant de ITENE


10:10 10:30    Línies de suport de CDTI a la I+D+i empresarial. Sra. Mª Pilar de Miguel Ortega.  Expert en Materials i Nanomateriales del Departament de Salut, Bioeconomía, Clima i Recursos Naturals. CDTI

10:30 11:10   H2020: SME Instrument Sra. Carmen Marcos. Coordinadora SME Instrument. IVACE. Casos d'èxit i claus per a l'èxit Sra. Sandra Bartolín. Expert en estratègia i desenvolupament de negocis tecnològics. ITENE.

11:10 11:45    Cafè – Networking

11:45 14:00  Reunions bilaterals amb CDTI o ITENE (prèvia petició)

DIRIGIT A:

 Empreses del sector de materials, fabricadors d'envàs, embalatge, transport i logística

OBJECTIUS:

​Conèixer els diferents programes de finançament de suport a la I+D+i empresarial de CDTI, com CDTI-PID, CDTI-LDI, INTERCONNECTA, , així com els programes de finançament de projectes internacionals bilaterals.

A més de saber les oportunitats que existeixen dins del Programa Marque Europeu per a la Innovació H2020 en pimes: SME Instrument.<<< Registrat ací >>>

02-05-2018 Jornada: Claus d'èxit per a emprendre (CEEI València)

T'has plantejat alguna vegada treballar pel teu compte i muntar un negoci? En només 2 hores, experts del Centre Europeu d'empreses Innovadores de València (CEEI València) s'encarregaran possar les bases per a accelerar el procés de convertir la teua idea en empresa.

Et recomanem que plenes el TEST de l'Emprenedor prèviament a assistir a la Jornada, per a obtenir un diagnòstic del teu caràcter emprenedor i el "TEST de la idea” per a rebre una valoració de la teua idea de negoci.

Contingut de la jornada: 

 • - Coolhunting: Cerca d'Oportunitats de negoci
 • - Modele de Negoci: com dissenyar-ho
 • - La Prova del
 • - El Pla d'empresa ha mort?
 • - La síntesi: Resum Executiu
 • - Elevator Pitch: Explica-ho i comparteix
 • - Quina Forma Jurídica em convé?
 • - Com finançar el teu negoci: Finançament privat i Ajudes Públiques


PREU: gratuït, prèvia inscripció.


<<< Inscripcions ací >>>

27-04-2018 Subvencions a projectes de dinamització territorial per a una nova indústria sostenible a la CV


El programa convocat mitjançant la present resolució s’ha elaborat amb la finalitat de desenvolupar les mesures relatives a l’R+D+I empresarial previstes en l’Estratègia d’especialització intel·ligent de la Comunitat Valenciana (RIS3 CV), recolzant el desenvolupament d’iniciatives relacionades amb la indústria 4.0 i la incorporació de criteris de sostenibilitat productiva, mediambiental i social en els nous projectes empresarials.


Entitats beneficiàries

a) Entitats sense ànim de lucre -públiques o privades- amb personalitat jurídica pròpia i seu social a la Comunitat Valenciana, que de forma habitual presten serveis a les pimes en matèria de suport a la innovació i a la modernització en les seues diverses formes i així es reculla en els seus estatuts.

b) Entitats jurídiques amb seu social a la Comunitat Valenciana que gestionen clústers empresarials i que reunisquen la condició d’agrupació empresarial innovadora segons la definició de l’apartat 92 de l’article 2 del Reglament (UE) núm. 651/2014, de la Comissió de 17 de juny de 2014.
 

Requisits dels projectes:

•   Els projectes hauran d'haver-se iniciat amb posterioritat a l'1/1/2017.

•   Els resultats dels projectes hauran de tenir impacte tangible a la Comunitat Valenciana.

•   El contingut dels projectes presentats haurà de ser coherent amb l'activitat, finalitats i estratègia de l'entitat sol·licitant.

•   Una mateixa entitat sol·licitant no podrà presentar més d'un projecte per a cadascuna de les actuacions 1, 2 o 3. Si no es donara aquesta circumstància, únicament s'admetrà l'última sol·licitud presentada en termini.
 

Actuacions susceptibles de suport

Els projectes hauran de poder-se enquadrar en alguna de les següents actuacions susceptibles de suport:

Actuació 1. Organització de jornades i seminaris. Organització de jornades, seminaris, fòrums i trobades planificades, a fi de facilitar a les empreses associades o objectiu de l'associació la seua evolució cap a la indústria 4.0 i la incorporació de criteris de sostenibilitat productiva, mediambiental i social. Les accions hauran de tindre contingut tècnic i abordar alguna de les següents temàtiques:

 1. Capacitació per a quadres directius que facilite la presa de decisions sobre l'estratègia a seguir en el futur.
   
 2. Presentació de les tendències nacionals i europees respecte a la Indústria 4.0, beneficis i oportunitats associades a la digitalització industrial per a les empreses valencianes, i casos d'èxit regionals, nacionals i europeus.
   
 3. Desenvolupament de nous models de negoci basats en la digitalització.
   
 4. Presentació de bones pràctiques i reconeixement en la societat, a fi d'elevar el seu efecte multiplicador.

Actuació 2. Participació en fires, congressos i plataformes de caràcter tecnològic i científic. Suport a l'assistència de personal propi de l'entitat a fires, congressos i plataformes de caràcter tecnològic i científic en matèria d'indústria 4.0 i sostenibilitat productiva, mediambiental i social, de caràcter nacional o internacional.

Actuació 3. Engegada i dinamització de plataformes web col·laboratives. Disseny i implementació de plataformes digitals per a la difusió de continguts tècnics, així com per a la dinamització en l'àmbit d'activitat de l'entitat sol·licitant, de la indústria 4.0 i la sostenibilitat productiva, mediambiental i social, facilitant amb això la cooperació entre les empreses associades o objectiu de l'associació, els agents de l'oferta científic-tecnològica i l'ecosistema d'innovació i emprenedoria.

Actuació 4. Preparació de projectes per a la seua presentació a convocatòries de programes nacionals i de la UE. Suport a les despeses incorregudes per part de l'entitat sol·licitant per a la preparació i presentació de propostes a convocatòries nacionals o europees en matèria d'indústria 4.0 i sostenibilitat productiva, mediambiental i social. Aquestes propostes hauran de tindre com a objecte l'efecte positiu en les empreses associades o objectiu de l'entitat beneficiària.
 

Tipus d'ajuda

Subvenció a fons perdut de fins a un 80% de les despeses subvencionables.

L'ajuda està subjecta al règim de minimis el que suposa que l'ajuda total de minimis concedida a una única empresa no serà superior a 200.000 euros durant qualsevol període de tres exercicis fiscals. A l'efecte de la present convocatòria, s'entendrà per única empresa la definició establida en l'apartat 2 de l'article 2 del Reglament (CE) Nº 1407/2013 de la Comissió.
 

Bases reguladores

Convocatoria.