Mostrant els resultats de 61 a 70 de 338

16-05-2018 Jornada de difusió dels programes de suport a la indústria (IVACE)

 

El IVACE organitza  juntament amb MINECO, una jornada per a donar a conèixer a les empreses els instruments d'ajuda i finançament que posen al seu abast les diferents administracions públiques per a augmentar la seua competitivitat, guanyar en dimensió i tenir un major accés als mercats internacionals.

Dins del nostre objectiu compartit d'impulsar a la indústria i en concret, per a facilitar l'accés al finançament dels projectes industrials, des de la Secretaria General d'Indústria i PIME del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat i l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE.


OBJECTIU: De la Jornada és donar a conèixer a les empreses els instruments d'ajuda i finançament que posen al seu abast les diferents administracions públiques per a augmentar la seua competitivitat, guanyar en dimensió i tenir un major accés als mercats internacionals.


PROGRAMA:

10:45 Recepció de les empreses assistents

11:00 Obertura de la jornada Júlia Company Sanus Directora General del IVACE

11:10 Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat: Línies de Suport Financer a la Indústria. Línies de finançament de la DGIPYME, ENISA i CDTI

Juan Ignacio Moratinos Sotsdirector General de Gestió i Execució de Programes de la DGIPYME.

Sergio Lourenso Departament d'Energia, Transport, Fabricació i Societat Digital del CDTI.

Pedro Da Silva Director Econòmic Financer de Enisa

12:00 Línies de Suport a la Indústria a la Comunitat Valenciana

Javier Mínguez Pontones Cap d'Àrea d'empreses i Associacions IVACE

12:20 Col·loqui i debat

DATA: 30 de maig

LLOC: Ciutat Administrativa 9 d'octubre, València

PLACES: Limitades

ASSISTÈNCIA: Gratuïta


Més informació i inscripció a l'esdeveniment IVACE

14-05-2018 Taller de creación de empresas para emprendedores agroalimentarios (Carcaixent)La Conselleria d'Agricultura, a través de les Estacions Experimentals Agràries de Vila-real i Carcaixent, pertanyents al Servei de Transferència de Tecnologia, organitza aquest Taller de creació d'empreses per a emprenedors agroalimentaris, explicant per a açò amb la participació de diversos ponents, tant de l'empresa privada com de la pública, i amb la intervenció l'últim dia d'un jove emprenedor agroalimentari que parlarà sobre la seua experiència en la creació i funcionament de la seua empresa agroalimentària.

Es tracta d'un curs en format de taller, i dirigit als qui cerquen iniciar algun tipus de negoci en el sector agroalimentari, estant dividit en 5 sessions en les quals s'abordaran els principals aspectes que determinen l'inici d'una empresa, com són: la cerca i generació d'idees de negoci; les formes jurídiques i els tràmits per a la creació de l'empresa; l'impuls i desenvolupament de l'itinerari emprenedor; el Pla d'empresa; i la comercialització, venda i posicionament dels productes.

I tot açò sota el fil conductor del Lienzo de Canvas aplicat al sector agroalimentari, eina fonamental que ens permetrà comprendre i treballar el model de negoci des d'un punt de vista integrat i en el qual s'entén l'empresa com un tot, i l'aplicació específica del qual al sector agroalimentari es treballarà en aquest Taller, presentant el primer dia, i realitzant i validant l'últim dia el model de negoci agroalimentari que es plantege en el Taller, i el resultat del qual ens porporcionará una visió real de la possibilitat o no que el model de negoci plantejat siga viable i rendible.Quan i on es realitzen els tallers? 

Començament: el dilluns, 04 de juny de 2018 a les 16:00
Finalitza: el dimecres, 13 de juny de 2018 a les 19:00

Estació Experimental Agrària de Carcaixent Partida Barranquet, s/n Carcaixent (València).

 

11-05-2018 Canals acollirà la Trobada Empresarial Focus Pimes i Empreniment


Focus Pyme y Emprenedoria és una iniciativa promoguda i finançada en anys anteriors per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprendimiento i la pime, i ha comptat amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dins del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020. Enguany està previst sol·licitar el finançament de l'IVACE-Generalitat Valenciana i FEDER-Unión Europea.
 

PROGRAMA

15:15 - 15:30 h.  

Recepció i acreditació d'assistents

15:30 - 16:30 h.

Potència la marca del teu negoci i capta i fidelitza clients per internet

La creació d'una web corporativa de qualitat i la difusió de contingut optimitzat en el blog i les xarxes socials permeten aportar valor a la marca del negoci a més de captar i fidelizar clients.

 • Juanjo del Pozo, Consultor de SEU & Màrqueting Online. Especialista en SEU i posicionament web

16:30 - 17:45 h.

Oportunitats de negoci. Casos d'èxit Adaptar-se al mercat és possible

En este taller et mostrarem els casos d'èxit de distintes empreses que han observat les tendències del mercat transformant-les en noves oportunitats de negoci. Innovar és la clau de l'èxit econòmic i empresarial. Et comptarem com unes quantes empreses de diferents sectors han desenvolupat la seua estratègia de negoci per a posicionar-se en el mercat i obtindre els millors resultats.

 • Carlos García, CEO de Flamingos

17:45 – 18:30 h.

Networking

18:30 – 20:00 h.

Emprendre, una aventura d'èxits i fracassos

Després de més de 25 anys d'experiència com comercial i emprenent en diferents projectes, Javier ens compte la història dels seus errors com un aprenentatge cap a l'èxit. Un recorregut en què va aprendre a gestionar els fracassos per a afrontar una nova etapa de negoci. Els nostres majors errors són els nostres grans mestres. Una xarrada motivadora i inspiracional orientada a emprenedors que temen equivocar-se.

 • Javier Echaleku, fundador de Kuombo 

 

+ info: 

<<< Inscripció a la jornada >>>

10-05-2018 Curs presencial gratuït: “Bases de la producció agroecològica. C. Valenciana”


L'agricultura i alimentació ecològiques plantegen nous mètodes de producció en resposta a la creixent demanda per part de la ciutadania d'aliments sans i assegurances conreades mitjançant tècniques respectuoses amb el medi ambient. És molta la superfície destinada a produir aliments, restada als espais naturals, en la qual s'utilitzen tècniques intensives que impacten negativament en la qualitat tant dels aliments com del sòl fèrtil i deriven en la pèrdua de biodiversitat conreada i silvestre; erosió; eutrofització etc.

L'agricultura ecològica és la proposta de l'Agroecologia per al maneig sostenible dels agrosistemes i per a conservar la capacitat productiva de les nostres terres cultivables. Aquest maneig ecològic es basa a mantenir la fertilitat del sòl mitjançant l'equilibri proporcionat per la biodiversitat i el tancament de cicles de matèria i energia, i en el moment actual es presenta com a alternativa rendible, real, vàlida per a la recuperació ambiental i social d'àmplies zones rurals.


Objectius:

 • -Familiaritzar-se amb les bases teòriques del maneig sostenible dels agroecosistemes.
 • -Conèixer el procés de conversió i la normativa de la producció ecològica.
 • -Analitzar els problemes que provoca l'agricultura convencional i el paper que juga l'Agroecologia a nivell mediambiental i social.
 • -Aproximar-se a experiències pràctiques reals que faciliten la cerca d'ocupació en el sector.


Descripció del curs:

Curs presencial

Durada: 35 hores

Professorat: Experts socis de SEAE i professionals del sector: Víctor Gonzálvez (SEAE), Dolores Raigón (SEAE-UPV), Rodolfo Canet (CDAS-*IVIA), Alfons Dominguez i Josep Roselló (SPEIT), Rosa Vercher (UPV), Anna Gomar (La Va unir), Ana Lladosa (*CAECV) i uns altres, a més d'empreses del sector.


Metodologia:

El curs es realitzarà mitjançant sessions presencials en horari de matí i vesprada. Les ponències es desenvoluparan en format classe magistral, debat o taula redona amb empreses del sector. A més, es realitzarà la visita a una o dues finques frutícolas ecològiques. L'assistència a almenys un 80% de les classes és obligatòria per a l'obtenció d'un certificat.+info

<<< Preinscripció online >>>

 

09-05-2018 Jornada d'empreniment agroalimentari (Foios)


La Jornada està plantejada de manera transversal, atenent a l'actual diversitat de sectors relacionats amb la agroalimentació, i abordant les diferents línies de productes i serveis agroalimentaris, entre ells, els xicotets transformats, el agroturisme, els productes artesans, els ecològics, la gastronomia, la salut i benestar, etc., fent un especial recalcament en els productes locals i en els canals curts de comercialització i de venda directa.

També aportant idees i solucions per a donar un valor afegit a aquests productes i afavorir una diferenciació dels mateixos, la qual cosa en definitiva es traduirà en una major rendibilitat per al productor i comercializador. Açò potenciarà a més, el comerç local i afavorirà els valors de proximitat, socials, mediambientals, naturals, ecològics, de turisme rural, saludables i gastronòmics que la societat actualment demanda.

Per a poder desenvolupar el citat, la Jornada començarà amb l'exposició i desenvolupament d'un itinerari-guia amb les 5 claus per a aconseguir l'èxit en la comercialització dels nostres productes agroalimentaris: mercats, canals de comercialització, diferenciació del producte/servei, posicionament i visibilitat; i es continuarà amb diversos aspectes relacionats amb la seguretat i sanitat agroalimentària.

Posteriorment intervindran els 3 emprenedors agroalimentaris que exposaran les seues experiències personals i els seus coneixements pràctics sobre com i de què forma comercialitzar els productes per a obtenir una major rendibilitat, acabant la Jornada amb una taula redona en la qual es podran debatre tots els temes exposats amb la finalitat d'obtenir unes conclusions que puguen ser satisfactòries per a tots els productors agroalimentaris de la comarca.


<<< Quan? El dimarts, 29 de maig de 2018 de 16:00 a 19:00 >>>

<<< On?  Centre Social de Foios C/ Periodista Badía, 5 Foios (València) >>>

09-05-2018 FAURART ARRIBA A LA CINQUENA EDICIÓ

El ja consolidat com al Festival del Teatre al Carrer de la comarca del Camp de Morvedre, FaurArt, prendrà de nou els carrers del poble durant els dies 19 i 20 de maig. Aquesta nova edició, la cinquena, continuarà apostant per convertir-se en el gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil, juvenil i adult sota el títol de "Construint ponts". Ponts entre el festival FaurArt i Llatinoamèrica, amb intèrprets de música emergent folklòrica de Colòmbia i Uruguai, que formaran part de la programació, i, també, ponts amb l’IES La Vall de Segó, amb el què ha hagut una col·laboració directa a fi de continuar afavorint l’afluència de públic, sobretot adolescent.

Amb eixe objectiu, durant tot el curs escolar s’ha estat treballant amb els estudiants perquè formen part del projecte de FaurArt introduint-los en l’organització del festival a través del voluntariat i fent que creen la imatge del festival amb un concurs de cartells. A més, els estudiants han creat la seua pròpia peça teatral.

La regidora de Cultura, Consol Duran, ha destacat que "FaurArt suposa dos dies de cultura, teatre, màgia, circ, dansa i música per a totes les edats, que converteixen places, carrers i racons del nostre poble en autèntics espais escènics". Segons Duran, "per a fer realitat aquest projecte, l’Ajuntament ha confiat la seua direcció, organització i producció a un grup de gent amb moltes ganes de treballar encapçalat i coordinat per José Carlos Bellver". "Entre tots hem aconseguit formar un gran equip que treballa braç a braç perquè FaurArt seguisca creixent i fomentant la cultura accessible", ha conclòs.

El festival, que està organitzat per l’Ajuntament de Faura i compta amb el suport de l’Institut Valencià de Cultura, oferirà un total de 12 espectacles i 3 representacions musicals.

De les 12 companyies que participaran, 8 són valencianes, mentres que 2 són d'altres comunitats autònomes i altres 2 són internacionals. D'elles destaca la Cía Jean Philippe kikolas -SIN REMITE, que ha obtingut el Premi della Giura – Milano Clown Festival 201; Premi del Públic – MalabHaría 2013 (Festival internacional de circo-teatro de Haría) i Premi Stuartini – MYAU 2015.

Enguany FaurArt inaugura nous espais escènics. De manera que a la Plaça de l'Hostal, la Plaça Major o la Plaça del Mercat, entre altres, s'uniran també l'escorxador, el trinquetet i l'encreuament entre el carrer Sistar i el carrer La Muralla com a escenaris del festival. En definitiva, l'art i l'entreteniment tornaran a estar present en cada racó del poble.

09-05-2018 I TROBADA DE JOVES DE LES VALLS, 2018

El pròxim dissabte 12 de maig arriba a la localitat de Quartell la I Trobada de Joves de Les Valls, organitzada pels Ajuntaments dels cinc municipis, la Mancomunitat de Les Valls i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

L’event comptarà amb diferents activitats per a totes les edats i gustos. Pel matí es farà una eixida senderista per la Ruta de l’aigua, en col·laboració amb la Junta d’Aigües de la Font de Quart, acabant en un esmorzar tots junt a la Font. Les inscripcions estan obertes fins el dia 9 de maig als cinc Ajuntaments de Les Valls. La organització facilitarà la beguda i l’entrepà a totes les persones inscrites.

D’altra banda, per a la vesprada s’ha organitzat una gimcana digital, en la que els/les participants hauran d'anar superant proves mitjançant el telèfon mòbil i passant per diferents localitzacions del poble. Per últim, per la nit tindrà lloc un sopar popular i una disco-mòbil amb dj’s locals.

Per a inscriure's tant al sopar com a la gimcana digital, clica en el següent enllaç:

https://sites.google.com/view/lesvallsjove

 

Altres enllaços d'interès:

 • Perfil de facebook: 

https://www.facebook.com/lesvallsjove/

 • Perfil de Instagram:

https://www.instagram.com/lesvallsjove/

Anima't i participa!!

08-05-2018 Jornada de presentació de SOM RURALS (Grup d'Acció Local-GAL)


El Grup d'Acció Local "SOM RURALS" actúa sobre les localitats de La Safor, La Vall d'Albaida i La Costera, el proper 10 de maig a les 17h a la Sala multiusos del Ajuntament de Palomar, per tal de donar a conèixer el treball que realitzen i l'estratègia que pretenen desenvolupar, juntament amb les ajudes que pretenen tramitar en benefici per a la seua àrea d'acció territorial.

La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, col·labora amb REDTEVAL, la federació que agrupa els Grups d'Acció Local de la província, oferint-los assessorament i ferramentes de gestió, i donant difusió a les actuacions que duen a terme.

LEADER ha sigut un important component de la política de desenvolupament rural de la Unió Europea des de fa més de 20 anys, i des de 2014 ha evolucionat cap al Desenvolupament Local Participatiu.

Aquest nou enfocament consisteix a cedir la iniciativa de planificació a les comunitats locals de cada territori rural que, organitzades en Grups d'Acció Local, elaboren i executen una estratègia de desenvolupament per a aquesta zona aprofitant els seus recursos. En definitiva, permet que siga la pròpia societat rural la que decidisca sobre les prioritats d'aplicació de la mesura Leader del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Entre les activitats que SOM RURALS i els diferents GALs, plantegen dur a terme en els propers exercicis, fruit dels processos de participació local que han faciltat les aportacions dels propis agents socioeconòmics més propers al territori, destaquen:

 • La realització de trobades i fòrums per a l’intercanvi d’experiències i informació.
 • La potenciació del treball en xarxa en matèria de producció agropecuària i agroalimentària.
 • La definició i posada en marxa d'accions promoció conjunta a mercats externs. 
 • El foment de la creació de canals curts de comercialització de productes de la zona, entre moltes d'altres iniciatives.

PROGRAMA:

+info:

<<< Web Conselleria >>>

<<< Web SOM RURALS >>>

08-05-2018 Jornada de presentació Caroig Xúquer (Grup d'Acció Local-GAL)


El Grup d'Acció Local "Caroig Xúquer" actúa sobre les localitats de La Canal de Navarrés, La Ribera Alta i La Ribera Baixa, el proper 15 de maig a les 17h a la Sala d'actes al Ajuntament d'Enguera, per tal de donar a conèixer el treball que realitzen i l'estratègia que pretenen desenvolupar, juntament amb les ajudes que pretenen tramitar en benefici per a la seua àrea d'acció territorial.

La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, col·labora amb REDTEVAL, la federació que agrupa els Grups d'Acció Local de la província, oferint-los assessorament i ferramentes de gestió, i donant difusió a les actuacions que duen a terme.

LEADER ha sigut un important component de la política de desenvolupament rural de la Unió Europea des de fa més de 20 anys, i des de 2014 ha evolucionat cap al Desenvolupament Local Participatiu.

Aquest nou enfocament consisteix a cedir la iniciativa de planificació a les comunitats locals de cada territori rural que, organitzades en Grups d'Acció Local, elaboren i executen una estratègia de desenvolupament per a aquesta zona aprofitant els seus recursos. En definitiva, permet que siga la pròpia societat rural la que decidisca sobre les prioritats d'aplicació de la mesura Leader del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Entre les activitats que el GAL Caroig Xúquer i els diferents GALs, plantegen dur a terme en els propers exercicis, fruit dels processos de participació local que han faciltat les aportacions dels propis agents socioeconòmics més propers al territori, destaquen:

 • La realització de trobades i fòrums per a l’intercanvi d’experiències i informació.
 • La potenciació del treball en xarxa en matèria de producció agropecuària i agroalimentària.
 • La definició i posada en marxa d'accions promoció conjunta a mercats externs. 
 • El foment de la creació de canals curts de comercialització de productes de la zona, entre moltes d'altres iniciatives.

PROGRAMA:

+info:

<<< Web Conselleria >>>

<<< Web Caroig Xúquer >>>

08-05-2018 Jornada de presentació Turia-Calderona (Grup d'Acció Local-GAL)


El Grup d'Acció Local "Turia Calderona" actúa centrat en les comarques de La Serranía, El Racó d'Ademuz, El Camp de Túria, El Camp de Morvedre i part de L'Horta Nord, el proper 17 de maig a les 17h a la Mancomunitat Alto Turia, per tal de donar a conèixer el treball que realitzen i l'estratègia que pretenen desenvolupar, juntament amb les ajudes que pretenen tramitar en benefici per a la seua àrea d'acció territorial.

La Diputació de València, a través de la seua empresa pública Divalterra, col·labora amb REDTEVAL, la federació que agrupa els Grups d'Acció Local de la província, oferint-los assessorament i ferramentes de gestió, i donant difusió a les actuacions que duen a terme.

LEADER ha sigut un important component de la política de desenvolupament rural de la Unió Europea des de fa més de 20 anys, i des de 2014 ha evolucionat cap al Desenvolupament Local Participatiu.

Aquest nou enfocament consisteix a cedir la iniciativa de planificació a les comunitats locals de cada territori rural que, organitzades en Grups d'Acció Local, elaboren i executen una estratègia de desenvolupament per a aquesta zona aprofitant els seus recursos. En definitiva, permet que siga la pròpia societat rural la que decidisca sobre les prioritats d'aplicació de la mesura Leader del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.

Entre les activitats que el Turia - Calderona i els diferents GALs, plantegen dur a terme en els propers exercicis, fruit dels processos de participació local que han faciltat les aportacions dels propis agents socioeconòmics més propers al territori, destaquen:

 • La realització de trobades i fòrums per a l’intercanvi d’experiències i informació.
 • La potenciació del treball en xarxa en matèria de producció agropecuària i agroalimentària.
 • La definició i posada en marxa d'accions promoció conjunta a mercats externs. 
 • El foment de la creació de canals curts de comercialització de productes de la zona, entre moltes d'altres iniciatives.

PROGRAMA:

+info:

<<< Web Conselleria >>>

<<< Web Turia - Calderona >>>