Galeria empresarial de la Província de València

 

Després de la bona acollida del I Cicle, que va tenir lloc a 2019, i de la reformulació dels calendaris a causa de l'estat d'alarma després de la primera sessió que va tenir lloc a Montesa el 26 de febrer, la tardor de 2020 acollirà la resta de sessions del segon cicle de jornades organitzades la Universitat de València (UV) a través del seu projecte Aula Empresocial, amb finançament de l'àrea de Cooperació Municipal de la Diputació de València i col·laboració del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra.

El format de les sessions combina accions presencials (respectant les mesures sanitàries COVID19) i sessions online, d'acord amb el calendari que pot descarregar-se a continuació.

En cas que la situació COVID19 així ho fes necessari, totes les accions es farien online, en les dates i hores previstes.

Les temàtiques són:

-Règim jurídic de les associacions >>>>Descarregar programa complet

-Foment de l'Emprenedoria en Cooperativisme >>>>Descarregar programa complet

-Jornades Comarcals sobre bones pràctiques en economia social i sostenible

Totes les sessions són gratuïtes, però per raons d'aforament és impresncindible inscriure's prèviament a http://esdeveniments.uv.es/46968/detail/2o-cicle-conferencies-aula-emprenedoria.html