A Carcaixent tindrà lloc la jornada en la qual 5 emprenedors valencians exposaran les claus de l'èxit de les seues empreses agroalimentàries, pertanyents a diferents sectors, com el dels transformats, els productes artesans, els productes ecològics, el sector agroecoturístic i la gran distribució en fresc. La Jornada acabarà amb una taula redona amb la participació dels emprenedors i els assistents.
 

Programa de la jornada:

10:30 a 12:15 Presentació i exposició per part de 5 emprenedors valencians de les claus de l'èxit de les seues empreses agroalimentàries - Claudia Bosi, de l'empresa TARONGINA, de Piles, dedicada a l'elaboració de transformats i productes gastronòmics l'ingredient principal dels quals són els cítrics valencians. - Jesús Calabuig, de l'empresa GRANJA EL PARRAL, de Barxeta, dedicada a l'elaboració de formatges artesanals, i reconeguda amb diversos premis d'emprenedoria agroalimentària. - Miquel Minguet, de l'empresa HORTAVIVA, de Meliana, pioners en Agroecoturisme i a donar visibilitat i potenciar els valors de l'Horta, més enllà de la producció agrícola. - Julio Quilis, de l'empresa SAIFRESC, de Catarroja, dedicada a la producció d'hortícoles ecològiques i capdavanteres en el sector ecològic en la distribució de proximitat sense intermediaris. - Isabel Reig, de l'empresa ORIGINAL CV PRODUCTES VALENCIANS, de València, especialitzada en la comercialització de productes agroalimentaris exclusivament valencians i en la difusió de la cultura associada als mateixos.



12:15 a 13:30 Taula redona, amb la participació dels emprenedors i els assistents Moderador: Juan José Lliso, Tècnic de Recerca i Desenvolupament. Esp. en comercialització agroalimentària. Servei de Transferència i Tecnologia. Estació Experimental Agrària de Vila-real. Conselleria d'Agricultura, DT., CC i DR.


Ubicació:

  • Partida Barranquet s/n

  • 46740 - Carcaixent (Valencia) España.

Contacte:

Telèfon: 962469860
Fax: 962469876

Per a inscriure't envia un correu a: <<<Estació Experimental Agrària de Carcaixent>>>