La Jornada està plantejada de manera transversal, atenent a l'actual diversitat de sectors relacionats amb la agroalimentació, i abordant les diferents línies de productes i serveis agroalimentaris, entre ells, els xicotets transformats, el agroturisme, els productes artesans, els ecològics, la gastronomia, la salut i benestar, etc., fent un especial recalcament en els productes locals i en els canals curts de comercialització i de venda directa.

També aportant idees i solucions per a donar un valor afegit a aquests productes i afavorir una diferenciació dels mateixos, la qual cosa en definitiva es traduirà en una major rendibilitat per al productor i comercializador. Açò potenciarà a més, el comerç local i afavorirà els valors de proximitat, socials, mediambientals, naturals, ecològics, de turisme rural, saludables i gastronòmics que la societat actualment demanda.

Per a poder desenvolupar el citat, la Jornada començarà amb l'exposició i desenvolupament d'un itinerari-guia amb les 5 claus per a aconseguir l'èxit en la comercialització dels nostres productes agroalimentaris: mercats, canals de comercialització, diferenciació del producte/servei, posicionament i visibilitat; i es continuarà amb diversos aspectes relacionats amb la seguretat i sanitat agroalimentària.

Posteriorment intervindran els 3 emprenedors agroalimentaris que exposaran les seues experiències personals i els seus coneixements pràctics sobre com i de què forma comercialitzar els productes per a obtenir una major rendibilitat, acabant la Jornada amb una taula redona en la qual es podran debatre tots els temes exposats amb la finalitat d'obtenir unes conclusions que puguen ser satisfactòries per a tots els productors agroalimentaris de la comarca.


<<< Quan? El dimarts, 29 de maig de 2018 de 16:00 a 19:00 >>>

<<< On?  Centre Social de Foios C/ Periodista Badía, 5 Foios (València) >>>