Galeria empresarial de la Província de València

 

Després de l'aprovació i publicació en el DOGV, el passat 26.01.2021 del DECRET LLEI 1/2021, de 22 de gener, del Consell, pel qual s'aprova el Pla Resistir, que inclou ajudes parèntesi en cada municipi per als sectors més afectats per la pandèmia, les entitats locals de la província de València estan preparant les convocatòries de les ajudes parèntesis contemplades en el Pla Resitir

Des del Servei de Desenvolupament Local de Divalterra es pretén donar suport als ADL dels ajuntaments perquè disposen de la major informació sobre aquestes ajudes i els seus procediments.

Per això, a la disposició dels ADL s'habilitat en la intranet de gestió un espai per a compartir documents, de normativa, impresos i procediments relatius al Pla Resistir. 

També s'està elaborant un excel amb la informació de les convocatòries del Pla Resistir i altres mesures socioeconòmiques dutes a terme pels Ajuntaments de la província de València durant 2021. Entre els municipis que ja han publicat les convocatòries del Pla Resistir estan Benigànim, Miramar i Cullera.

El llistat que es publica està en constant actualització, ja que nombrosos ajuntaments estan també preparant la convocatòria de les Ajudes Parèntesis i altres mesures de suport a l'empresa i a l'ocupació.

En https://www.divaladl.es/es/ayudas/index podran consultar-se també totes les ajudes locals cercant “COVID” o “RESISTIR”

Les entitats locals interessades en donar a conèixer les seues iniciatives poden contactar amb Divalterra a través de la plataforma intranet de la Xarxa ADL coordinada per Divalterra, o per email.

Consulta llistat>>>>>