RETAIL future, el showroom de la digitalització i la tecnologia per al xicotet comerç i l'artesania celebra la seua 2a edició del 17 al 19 d'octubre en Fira València, en el marc de SIF, Fira Internacional de les Franquícies i Oportunitats de Negoci.

El fòrum RETAIL future naix per a superar els frens de el comerç minorista i l'artesania cap a la digitalització.

Les ponències, tallers, experiències i solucions de RETAIL future es dirigeixen a informar, sensibilitzar i demostrar a les petites empreses del comerç i l'artesania el potencial del món digital i tecnològic en els seus negocis.

RETAIL future és una oportunitat única per a conéixer solucions digitals per al teu negoci i com altres empreses duen a terme les seues accions en el món online.

En què consisteix?

  • En el FÒRUM, experts en comerç, artesania i transformació digital et mostraran tendències, experiències reals i informació útil per a la teua activitat. 
  • En la zona de SHOWROOM  podràs conéixer de la mà dels proveïdors les solucions que responen a les teues necessitats.
  • Axí mateix, en la zona de NETWORKING podràs fer contactes per a continuar millorant en el teu camí a la transformació digital.
  • A més, RETAIL future inclou en aquesta edició un servei de assessorament presencial amb coaching digitals que atendran les teues consultes, juntament amb sessions pràctiques i tallers amb eines que faciliten la teua transformació digital amb garantia.

Pel que fa al contingut de l'esdeveniment que es desenvoluparà en diversos dies:

  • El 17 d'octubre 

SESSIÓ 1: El client digital. Nous reptes per al comerç. Durant aquesta primera sessió s'aprofundirà en els desitjos i necessitats del consumidor actual i especialment en el seu comportament com a client digital. També aprendrem els passos que són necessaris per a iniciar la nostra transformació digital. 

SESSIÓ 2:  Workshops digitals: tips per a la transformació digital. Aquests workshops estan dissenyats per a donar resposta a totes aquelles preguntes que les petites empreses es fan quan estan immerses en un procés de transformació digital. Es plantegen com a sessions pràctiques que pretenen oferir consells de valor. 

SESSIÓ 3: Retail Tech. En aquesta sessió llevartemos al mirada al futur. Coneixerem les principals tecnologies que estan transformant la nostra forma de comprar i que per tant també necessàriament canviaran la nostra forma de vendre i relacionar-nos amb els clients.

  • El 18 d'octubre

SESSIÓ 4: Workshops digitals: tips per a la transformació digital. Estan dissenyats per a donar resposta a totes aquelles preguntes que les petites empreses es fan quan estan immerses en un procés de transformació digital. Es plantegen com a sessions práctiques que pretenen oferir consells de valor.

  • El 19 d'octubre

SESSIÓ 5: Digitalitzar-se no és sol tindre un ecommerce. En aquesta sessió s'aprofundirà en les opcions que té un xicotet negoci per a vendre online, axí com en les qüestions claus per a desenvolupar una estratègia adequada. 

Per a més informació sobre el programa podeu consultar el següent enllaç.

I, finalment, per a informació detallada de l'esdeveniment i inscripció accedir a través d'aquest link.