El Servici de Transferència de Tecnologia, depenent de la Conselleria d'Agricultura, té entre els seus objectius fonamentals l'experimentació i adaptació d'innovacions, el suport a la investigació agrària, la transferència i divulgació d'informació, la formació contínua, i l'assessorament i l'assistència tècnica, per a la qual cosa disposa d'una xarxa d'Estacions Agràries de Vila-real, Carcaixent, Llutxent i Elx, a més de la seu central de Moncada, estant cada una de les dites Estacions especialitzades en diferents àmbits del sector Agroalimentari.
 
Per això, la Conselleria d'agricultura, a través de les Estacions Experimentals, organitzen un Cicle de Jornades que fomenten el desenvolupament de certes matèries elementals per a la innovació al sector agroalimentari. Entre altres, els següents esdeveniments tracten l'emprendiment agroalimentari i les tècniques comercials en el sector, axí com les posibilitats que ofereix el sector agro. 
 
  1. El 28 de maig de 2019 a Algemesí, Jornada "Claus per a comercialitzar amb èxit els productes agroalimentaris i agroturístics".
  2. El 30 de maig de 2019 a Villar del Arzobispo, Jornada "Claus per a comercialitzar amb èxit els productes agroalimentaris i agroturístics".

 

 

 

 

 

Esperem que siga del vostre interés!